končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana C. (saeda) ID 53061 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Znojemske bravcove[ recept č. 14349 zo dňa 20.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej, 1 cibula, 3 struciky cesnaku, slanina, 500g bravcove platky (stehno, kare), kocka zeleninoveho alebo cireho bujonu, kysla smotana, 2 lyzice praskoveho cukru, zavarane uhorky, sol, korenie, mrazena zelenina POSTUP PRÍPRAVY Postup vyzera zlozito, ale v skutocnosti je easy a hlavne chutny... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Pripravime si vsetky prisady Masko si naklepeme, osolime, okorenime. Na oleji oprazime na mesiaciky nakrajanu cibulku a slaninku nakrajanu na kocky. Cesnak si nakrajame na platky a pridame do panvice. Sprudka oprazime. Platky masa naukladame do panvice vedla seba. Masko oprazime z oboch stran a premiesame s cibulkou a slaninkou. Podlejeme mierne vodou a pod pokrievkou udusime do makka (okolo 40 minut). Potom pridame 2 vacsie, na kocky nakrajane kysle uhorky a kocku bujonu. Vsetko premiesame a nechame bez pokrievky dusit 5- 10 minut. Kto ma chut, moze v tomto kroku pridat aj lubovolnu mrazenu zeleninu. Kyslu smotanu si ohrejeme v mikrovlnke na 40 sekund, pridame k masku a premiesame. Smotanu ohrievame, aby sa nam nezrazila v omacke sokom z tepla. Praskovy cukor nasucho roztopime v hrnci za staleho miesania. karamelovu zmes zalejeme TEPLOU vodou (pol deci) a vlejeme do panvice. Premiesame. Omacku podla chuti dosolime, ci dokorenime. No a potom uz len servirujeme...chutne je to s ryzou, zeleninovou ryzou aj s cestovinami, ci zemiakovou kasou a samozrejme uhorkou. DOBRU CHUT! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (20.7.2016, 22:55) |
ODPOVEDAŤ |
Lenka V. (lebo5) ID 201683 (20.7.2016, 13:41) |
šikovný recept, zaujimava chuť len ja som trošku aj zahustila troškou muky ....... len ako som tam pacla smotanu tak po chvilke mi tam z nej zostali take miniguličky proste sa mi omačka nespojila ale asi moja chyba .... smotana bola zohriata v mikrovlnke podla návodu ale chuť to nepokazilo |
ODPOVEDAŤ |
zuzana v. (mamataja) ID 61720, mimibazar.sk/mamataja (21.8.2011, 12:27) |
...práve sme dojedli , bože, to bolo suprovééééééééé, akurát som vynechala zeleninu,a cibuľu s cesnakom rozmixovala a až potom som dala tie uhorky a ten karamel,no jednoducho skvelééééééé ĎAKUJEME ZA TENTO SKVELÝ RECEPT... |
ODPOVEDAŤ |
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (15.8.2011, 18:32) | |
... odporúčam, výbornéééé ... ten karamel tam robí svoje ... | |
ODPOVEDAŤ |
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (5.8.2011, 20:39) | |
nooo ... opäť pekná ponuka dľa našej chuti ... zároveň, vďaka aj za radu - ohriatie smotany ... v rebríčku posúvam na najbliší obed ... už sa teším ... | |
ODPOVEDAŤ |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (5.8.2011, 20:16) |
v PONDELOK SPRAVIM NA OBED- |
ODPOVEDAŤ |
Michaela P. (Mišik) ID 25933 (4.8.2011, 17:08) |
je nto vyborne len musim povedat ze ja som to mala pekne tmave kym som nedala smotanu teraz je to svetle skoro biele..ale chutilo |
ODPOVEDAŤ |
Zdenka V. (nanna28) ID 95503 (25.5.2009, 19:30) | |
No super , len neviem prečo som ich ja mala také bledé žeby som spravila málo karamelu??? ale hlavné je, že nám chutili | |
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (saeda) ID 53061, mimibazar.sk/saeda (26.5.2009, 13:59) | ||
To som velmi rada... mala si blede masko, ci omacku? |
||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.5.2009, 20:43) | |
Tak toto ja veru môžem | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.5.2009, 20:36) | |
ODPOVEDAŤ |
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (20.5.2009, 17:54) | |
páči sa mi to,aj keď nie som mäsková, určite vyskúšam!!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Martina G. (martinka_) ID 92790 (20.5.2009, 17:30) |
ODPOVEDAŤ |