. .. .. .. .. .. .
. .

Prívarok z hlávkovej kapusty s paradajkovým pretlakom - RECEPT 14301

jana j. (Janushinka) ID 30839
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.12.2007
Naposledy: 23.6.2020 22:02
Aktualizácia: 30.9.2018 19:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 145
NÁVODY 0

OMÁČKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)


Prívarok z hlávkovej kapusty s paradajkovým pretlakom


[ recept č. 14301 zo dňa  ]


Prívarok z hlávkovej kapusty s paradajkovým pretlakom


POTREBNÉ PRÍSADY

pol hlávky bielej (obyčajnej) kapusty, väčší paradajkový pretlak, cibuľa, olej, soľ, korenie, mletá rasca, cukor, 250ml smotany na varenie alebo mlieka, 2-3PL hladkej múky

POSTUP PRÍPRAVY

Kapustu si očistíme, pokrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody do polomäkka. Potom kapustu scedíme. Na troche oleja si opražíme cibuľku, prídáme čiastočne uvarenú kapustu, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a paradajkový pretlak a podlejeme troškou vody. Vyššie uvedené množstvo surovín je orientačné, pretlaku dajte podľa toho aké kyselkavé to chcete mať. Pridáme trochu cukru a necháme povrieť. Zatiaľ si bokom v menšej miske rozmiešame polovicu smotany(mlieka) s múkou. Za stáleho miešanie vlejeme smotanu s múkou, prilejeme zvyšok smotany a necháme prevrieť. Ak by sa vám zdala byť konzistencia hustá, dolejte mlieko, ak riedka, pridajte opäť múku rozmiešanú so smotanou(mliekom). Podľa chuti dochutíme a odstavíme.
U nás sa hlávková kapusta veľmi nejedla, pretože nám nejak nechutila, ale v podobe tohto prívarka je o ňu veľká bitka. Tak dúfam, že aj vám bude chutiť. Dobrú chuť ;-)
<< "Bábovka" na plechu :-) | Prívarok z hlávkovej kapusty s paradajkovým pretlakom | Cestoviny so špenátom a smotanovo-syrovou omáčkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina F. (mata3636) ID 133276 (3.5.2013, 18:07)
Zbožňujem tento prívarok, len ja nedávam smotanu ani mlieko, ale ked už mám prívarok odstavený z ohňa, tak pridám troška kôpru. Na to fašírku, mňam, super obed (Y)
ODPOVEDAŤ
Jozef M. (Mac 50) ID 43427 (3.5.2013, 17:34)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Petra Z. (Petra3) ID 18029, mimibazar.sk/petra3 (14.2.2013, 13:55)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (14.2.2013, 13:45)
mňam,vyzerá to skvele. (clamp)
ODPOVEDAŤ
mario m. (merwin) ID 135329 (14.2.2013, 13:42)
dneska idem vyskusat |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
roman h. (romanhanz) ID 202931 (9.6.2011, 12:04)
:^)
ODPOVEDAŤ
Mariana G. (slovakia80) ID 188025 (7.4.2011, 13:04)
mnaaaaaaaaaaam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
vysiel nam pekne na 1krat je vynikajuci (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
jana j. (Janushinka) ID 30839 (7.4.2011, 14:28)
tak to som veľmi rada (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu