. .. .. .. .. .. .
. .

Parížske rožky - RECEPT 14229

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 90159 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)


Parížske rožky


[ recept č. 14229 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Parížske rožky


POTREBNÉ PRÍSADY

6 bielka,30 dkg kryštál.cukru,25 dkg mletých orechov,5 dkg polohrubej múky PLNKA: 50 dkg kryštál.cukru, 6 vajcia,2 vanilky,5 dkg kakaa,50 dkg masla

POSTUP PRÍPRAVY

Bielka s cukrom šľaháme nad parou do husta.Do vlažného pridáme orechy a múku a premiešame.Rožky striekame na vymastený a pomúčený plech a robím ich ozdobovacím sáčkom,ale bez koncovky.Netreba ich robiť veľmi široké a hrubé,lebo pri pečení ešte narastú.Piecť len pri max.150°C nie viac,skôr by som povedala sušiť.Z tejto dávky je ich vyše 50 kusov.
PLNKA: Vajcia,cukor,vanilku a kakao spolu šľaháme nad parou do zhustnutia.Do vysľahaného a vychladnutého pridávame po trochách maslo aporiadne vymiešame.Ja už dávam aj maslo od oka a niekedy netreba ani také množstvo ako je v rozpise ale krém je lepší hustejší,lepšíe sa zdobia rožky.Zdobíme plnkou v sáčku s koncovkou podľa fantázie.
<< Hašlerky | Parížske rožky | Krtko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (5.11.2013, 13:27)
Maťka, Tvoje rožteky sú prekrásne (clamp) (clamp) (clamp)...aj ja robím, mám ich tiež krásne, len neviem čím to je, pod plnkou mi veľmi cesto zmäkne, čiže je krehulinké, je až problém zobrať si ho z tácky ,-) ,-) ,-)...ale pozerám, Ty máš trošku iný pomer surovín na cesto...tak musím vyskúšať... (L)
ODPOVEDAŤ
Monika V. (monajarka) ID 19964 (21.8.2009, 20:18)
mnam moje oblubene krasa (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (21.5.2009, 15:19)
manzel ich zboznuje, tak urcite niekedy vyskusam. vdaka za tip (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (21.5.2009, 15:57)
Niet začo nech sa vydaria (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (16.5.2009, 21:54)
;-) ;-)oh Bozinkuuuuuuuuuu,co by som dala za jeden jediny kusok 8o| (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (16.5.2009, 22:15)
Pošlem? Ešte zopár zvýšilo. (radost)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (16.5.2009, 22:19)
Matkaaaaaaaaaaaaa 8o|ako len zaspiiiiiiiiiiim?najhorsie je ze ja nezijem na Slovensku,preto o tvojich zakuskoch mozem len snivat a akoooooooooooooooooooooooooooooooo 8o| 8o| 8o|,ked pojdem na Slovensko tak sa zastavim po taku krabicu plnu (drink) (drink) :-)suhlasis??? :-D :-D :-DSi uzasne sikovna,normalne ti zavidim (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (16.5.2009, 22:26)
Jasné,keď práve nebudem v špitáli hneď pečiem.A ďakujem vééééľmi (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (16.5.2009, 22:28)
(flower) (flower)no to ta beriem za slovoooooooooooooooooo (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (16.5.2009, 21:35)
krása, akoby ich jedna mať mala (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (16.5.2009, 21:28)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (16.5.2009, 21:30)
Ďakujem (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu