
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
kristína s. (nigina) ID 32120 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) *♥*Základná nátierka a jej obmeny*♥*[ recept č. 14130 zo dňa 14.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tieto prísady sú na základný krém, ktorý môžeme dopĺňať vhodnými ingredienciami a meniť tak typ nátierky: 100 g taveného syra, 2 PL majonézy, 2 PL hustej kyslej smotany, 2 PL Veta, môžeme pridať sekanú pažíku (cibuľkovú vňať, petržlenovú ap.) POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmixujeme na hladký krém. CESNAKOVÁ - Obmena I - Cesnak (3 strúčiky al. podľa chuti) prelisujeme do mixéru k základnej nátierke a znova premixujeme. SYROVÁ - Obmena II. - do zmixovaného krému pridáme ešte 2 PL smotany a trocha postrúhaného údeného syra. ZEMIAKOVÁ - Obmena III. - ako základná nátierka, ale pridáme ešte 2 PL majonézy a 2 v šupke uvarené a roztlačené zemiaky (vychladnuté), 1 PL horčice, 1 vajíčko natvrdo - výborná nátierka na prípravu obložených chlebíkov VAJÍČKOVÁ - Obmena IV. - ako základná nátierka + pridáme 2 vajcia natvrdo SARDINKOVÁ - Obmena V. - zo základnej nátierky vylúčime smotanu i majonézu a pridáme sardinky v oleji i so šťavou. Do zmixovanej pridáme ďaľšiu konzervu sardiniek, ktoré len roztlačíme vidličkou a nadrobno nakrájanú cibuľu |