končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Arabská nátierka ...vraj...[ recept č. 51662 zo dňa 27.12.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 50g jadier vlašských orechov - ja som dala 25g mletých a 25 g poskaných nožom najemno...1 - 2 PL olivového oleja, 1 malinká červená cibuľa alebo polka normálnej, 1 malá konzerva paradajkového pretlaku, 2 PL kečupu, 2 PL čerstvej strúhanky, trochu mletej štiplavej papriky, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Orechy pokvápkáme olivovým olejom...premiešame a dáme na chladné miesto na 1 - 2 hodiny...potom pridáme najemno nasekanú cibuľu, pretlak, kečup,strúhanku...osolíme a ochutíme štipľavou paprikou..dobre premiešame...ja som pridala aj hrsť strúhaného parmezánu to v povodnom recepte nebolo...dobrú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (28.12.2012, 6:16) | |
vyskúšam,vyzerá zaujímavo... | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (28.12.2012, 10:29) | |
ďakujem Kati mne veľmi chutí ale na druhý deň je lepšia takže odporúčam pripraviť dopredu | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (28.12.2012, 13:26) | |||
ďakujem za radu,pripravím si v nedeľu....pochutí na Silvestra | |||
ODPOVEDAŤ |