. .. .. .. .. .. .
. .

Rebarborová "torta" s pudingom - RECEPT 14063

Mirka J. (KiMa) ID 38055
.
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.3.2008
Naposledy: 29.3.2018 13:10
Aktualizácia: 18.3.2014 23:55
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 13
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Rebarborová "torta" s pudingom


[ recept č. 14063 zo dňa  ]


Rebarborová


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 300g hladkej múky, 100g práškového cukru, 80g masla, 1 vajce, 2 lyžičky prášku do pečiva, 3 lyžice mlieka*****Plnka: 400 ml mlieka, 1 Zlatý klas, 2 žľtky, 50g masla, 250g mäkkého tvarohu, 2 bielky, 2 balíčky vanilkového cukru, 200g kryštálového cukru, 3 lyžice maizeny, 450g rebarbory*****

POSTUP PRÍPRAVY

dolu...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Múku zmiešame s práškovým cukrom, práškom do pečiva, pridáme vajce, maslo a mlieko. Vypracované cesto odložíme do chladničky.


rebarboru nakrájame a zasypeme cukrom..


Z mlieka, zo žľtkov a Zlatého klasu uvaríme puding.Necháme vychladnúť.


Tvaroh vymiešame s vanilkovým cukrom a s maslom.


Do vychladnutého pudingu pridáme vymiešaný tvaroh a vyšľahaný sneh z bielkov.


Nakoniec do plnky pridáme maizenu a ja som dala ešte jednu lyžicu cukru naviac.


Dve tretiny cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske do okrúhleho tvaru, ktorým vyplníme dno i boky vymastenej, múkou vysypanej formy.Pridáme pudingovú plnku a rebarboru.


Zvyšnú časť cesta rozvaľkáme, pokrájame na mriežky, uložíme ich navrch plnky a okraje pritlačíme.Tortu pečieme v rúre vyhriatej na 175°C asi hodinu. Pod tortu je dobré dať aj ked "preventívne" plech, ak by torta náhodou kypela, nech nemusíte čistiť rúru.


hotovo...


Torta má výbornú šťavnatú chuť a ak nemáte rebarboru kľudne môžete použiť aj iné ovocie. Dobrú chuť.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vaječný likér | Rebarborová "torta" s pudingom | Rebarborový koláč s orechmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (12.6.2013, 15:57)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 19:29)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (12.5.2009, 21:50)
rebarboru mame uz len upiect (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (12.5.2009, 21:14)
(clamp) (clamp) (clamp) vyzera to neodolatelne |:o) a super postup (Y) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (12.5.2009, 21:40)
Evka dakujem, je mňamkový (zajic)
ODPOVEDAŤ
MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382, mimibazar.sk/12majka21 (12.5.2009, 20:56)
vyzerá super (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (12.5.2009, 21:13)
Dakujem :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (volcanic) ID 33603, mimibazar.sk/volcanic (12.5.2009, 20:49)
hmmm, mňam,dala by som si,určite bola chutnučká (Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka J. (KiMa) ID 38055 (12.5.2009, 21:12)
Evka, výborná odporúčam (C).
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu