
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZVERINA |
Nina G. (shitanshah) ID 70486 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Sviečková z jeleňa[ recept č. 13987 zo dňa 11.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY masko z jeleňa, koreňová zelenina, korenie, horčica, olej, cibuľa, smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY Ja som mala z jelena krk, tak som si to narezala na menšie rezniky a vyklepala, osolila, pomúčila hladkou múkou a na oleji rýchlo opražila z oboch strán. Vo výpeku som opražila cibuľu a ked bola dozlatova opražená, pridala som na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, hlavne veľa zeleru. Osolila som , okorenila, pridala bobkovy list 4 ks, muškátový oriešok , pridala masko a dala do kuchty na 30min, a samozrejme podliala som vodou asi 3 dcl. Po ududsení som masko vybrala aj bobkac a potom som rozmixovala rucnym ponornym mixerom vsetku zeleninu, pridala za 2 lyzice polotucnej horcice a postupne som pridavala smotanu na varenie, nebolo treba ani zahustit. K tomu knedlu a dobru chut. |
![]() | Michaela B. (LadyZS) ID 149968 (3.2.2013, 10:49) |
Idem na to ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (11.5.2009, 13:21) |
a takto sa dá urobiť aj bravčové aj hovadzie masko ... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |