. .. .. .. .. .. .
. .

Poťahovaná kávová miniroládka - RECEPT 13719

Dana K. (helldana) ID 94605
.
Oblasť: Sliač
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.5.2009
Naposledy: 29.1.2017 7:14
Aktualizácia: 3.5.2009 18:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Poťahovaná kávová miniroládka


[ recept č. 13719 zo dňa  ]


Poťahovaná  kávová miniroládka


POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota z 5 vajec, 250 g masla, 120 g práškového cukru, 1,5 balíčka Zlatého klasu, 3 dl mlieka, rozpustná káva, mliečny marcipán, čokoláda.

POSTUP PRÍPRAVY

Klasická piškóta z 5 vajec, obohatená o pár kvapiek silnej rozpustnej kávy. Upiecť na plechu vystlanom mastným papierom. Nechať vychladnuť, po vychladnutí nakrájať na pásy cca 2,5 cm široké. Uvariť krém z 3dl mlieka a 1,5 balíčka Zlatého klasu. Rovnako pridať rozpustnú kávu. Zvlásť vymiešať 250 g masla so 120g práškového cukru. Po vychladnutí krému, zapracovať do napeného masla s cukrom.
Vychladnuté pasy potierať krémom z každej strany, potom preložiť na rozvaľkaný pás mliečnej poťahovacej hmoty a zarolovať. Nakrájať na rovnaké kusy, konce ponamáčať do čokokolády .
Ja som ich prizdobila ružičkami z mliečneho marcipánu, ktorý mi zostal.
Poťahovaná kávová miniroládka | Citronové rezy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (28.10.2011, 12:35)
Danka je to velmi mile!!!!! vyskusam na Vianoce..dakujem za receptik (L)
ODPOVEDAŤ
Irena C. (Ira59) ID 148829 (upravené 16.12.2015, 13:46)
vďaka za tento koláčik, našla som na vašej stránke veľa výborných koláčov, už sa teším ako ich vyskúšam. :-) :-) :-) ďakujeem
ODPOVEDAŤ
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 21:01)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (4.5.2009, 7:13)
(Y) (Y) vyzerá veľmi dobre. Asi urobím :-) ale si to zjednoduším ;-) Urobím štvorce a do čokolády ponamáčam šikmo polovicu štvorca
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (3.5.2009, 16:14)
vyzerá super (Y), Danka ten mliečny marcipán, si robíš sama, alebo niekde kupuješ (hello)
ODPOVEDAŤ
Dana K. (helldana) ID 94605 (3.5.2009, 16:22)
Ten mliečny marcipán si robím sama. Je to najlacnejšie a hádam aj najlepšie riešenie :-$
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (3.5.2009, 16:24)
receptík by sa nenašiel (na ten marcipán) ďakujem :-)
ODPOVEDAŤ
Dana K. (helldana) ID 94605 (3.5.2009, 16:34)
V tomto prípade ho bolo treba veľa, lebo poťahuješ vlastne všetky strany koláčika. Takže 400 g polotučného sušeného mlieka ( v modrej krabici), 400 g jemného práškového cukru, čajová lyžička rastlinného oleja a pár kvapiek mandĺovej aromy, vodu pridávať veľmi opatrne, lebo urobiš raz-dva kašu. A potom dosť dlho miesiť, aby sa pekne leskol a bol tvárny.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu