. .. .. .. .. .. .
. .

Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusok - RECEPT 13591

Magdalena L. (meggienka) ID 798
mimibazar.sk/meggienka
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.9.2005
Naposledy: 30.8.2020 17:51
Aktualizácia: 29.8.2020 16:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 34
RODINNÉ FOTOGRAFIE 269
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 88
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)


Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusok


[ recept č. 13591 zo dňa  ]


Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusok


POTREBNÉ PRÍSADY

Upeceny korpus na torticku z 3 vajec, ovocie, lekvar, 2 slahackove motany, 3 stuzovace, 2 vanilkove cukre, 2 zelatiny Galaretka(Lidl) - 2 príchute, 8dcl vody.

POSTUP PRÍPRAVY

Moja dcerka ma kiahne, preto sa mi uz vcera nepodarilo prist k PC. No ale pokracujeme: Na upeceny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si v dvoch hrncoch po 4dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny - do kazdeho hrnca inu prichut, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky samostatne kazdu s 1,5 stuzovacom a 1 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina(kusok z jednej, ktoru chceme mat na povrchu si odlozime), vmiesame kazdu do slahacky a vylejeme na tortu nasledovne: ja som si najprv spravila jahodovu zelatinu, ktoru som vyliala na tortu, tu som dala na 20 minut do chladnicky, potom som si spravila egresovu zelatinu a pomaly cez lyzicku som ju liala na jahodovu zelatinu, aj teraz torta putovala na 15-20 minut do chladnicky a nakoniec lyzickou pridame na povrch torty zvysnu zelatinu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dozdobime slahackou a papame. Pre netrpezlivych ako aj ja a moje dieta, je mozne tortu dokoncit po 1,5hodine v chladnice po poslednej vrstve.
ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takto vyzeral pred rozkrajanim


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Čokoládová cukríková hmota - MMF | Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusok | Likérové špice - recept na požiadanie >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia Ď. (luminka) ID 71702 (28.9.2011, 16:28)
Rada by som ju vyskúšla, vyzerá úúúúúúúúúúúúúžastne, mohla by som to skúsiť aj ako koláč upiecť? či by som mala málo tých plniek na plech?
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (2.6.2010, 0:48)
No to vyzerá výýýborne!!! Snáď by som aj niekedy vyskúšala, ale neviem si predstaviť, ako to je s tou poslednou časťou želatíny,ktorú sme si odložili bokom... to zostane len čistá želatína, však? A obávam sa, že kým ponalievam tie dve šľahačkovo-želatinové zmesi a kým stuhnú, stuhne aj ten želatinový zvyšok, ktorý sme odložili. Čo potom? roztopiť? a naliať? Načo to robíme? Nejde tento krok vypustiť? Ďakujem ti vopred za dovysvetlenie. (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (8.7.2010, 9:17)
Zelatina ostava dlho tekuta, takze niet obav nad stuhnutim, kym sa poleje vrch. Ak by predsa len stuhla, staci kus nahriat a ona povoli... Samozrejme je mozne aj tento krok vypustit.
ODPOVEDAŤ
Katarina V. (pkmvanis) ID 152130, mimibazar.sk/pkmvanis (1.6.2010, 22:55)
Do akej formy to mám dať ?
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (8.7.2010, 9:18)
Aj do obycajnej tortovej okruhlej...
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (azdenka) ID 26949 (31.1.2010, 21:15)
Včera som ju upiekla dnes degustácia (zajic) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=657600
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (21.9.2009, 20:36)
Magdalénka, kamoška mala upečenú tortu podľa Tvojho receptu a bolo to božské papaníčko (clamp) vyskúšam i ja (L)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (8.7.2010, 9:19)
To som rada (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
iveta O. (Štefka) ID 46586 (9.5.2009, 21:27)
Skúšala som to a celá sa pojedla.Je vinikajúca,lahká a svieža. (^) (D) (plaz)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (19.5.2009, 13:19)
Som rada, ze chutilo, tato torta si dovolim tvrdit, ze nikdy nesklame, pokial mate radi zelatinu. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (2.5.2009, 18:53)
Mnam, to vyzera velmi lakavo (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
iveta O. (Štefka) ID 46586 (1.5.2009, 23:20)
Určite vyskúšam na mužove narodky.Vdaka za inšpiráciu (G) (G) (balicek) (balicek)
ODPOVEDAŤ
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (1.5.2009, 8:30)
vyzerá super (Y), určite vyskúšam, keď dokúpim želatinu s príchutou :-)
ODPOVEDAŤ
Janula M. (Janula 22) ID 24398 (30.4.2009, 17:42)
(Y) (Y) (Y) vyzerá na jednotku (clamp), Magdalenka ďakujem za receptík a aj za ochotu (flower). j.m.
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (1.5.2009, 15:22)
Janka, nemas za co. Rada som to spravila... (L) a vsetko najlepsie (F) (F) (D) (balicek) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janula M. (Janula 22) ID 24398 (6.5.2009, 17:36)
Ďakujeme, (^) sa podarila na (Y) (Y) (Y), všetkým chutila (clamp). Ešte raz ďakujem (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (30.4.2009, 12:26)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (30.4.2009, 15:40)
(L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (30.4.2009, 9:22)
Pekná až by som sa zahryzla (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (30.4.2009, 11:57)
.. len monitor nepustí.... :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (upravené 30.4.2009, 13:02)
No nič musím si urobiť doma a skoštnem,lebo vyzerá fakt skvelo (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (30.4.2009, 8:50)
Meggie, to vyzerá nádherne (clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (30.4.2009, 11:56)
Dakujem, a je aj dobra.... (L)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (30.4.2009, 8:45)
Krasna torticka,a aj velmi pekne a decentne naaranzovana (Y) (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana F. (lilylilka) ID 67415, mimibazar.sk/lilylilka (29.4.2009, 21:58)
(clamp) (clamp) (clamp)aj ja chcem spraviť taký pekný.daj receptík a vyskúšam :'( :'( :'(
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (30.4.2009, 6:43)
(dance) (L) uz je pridany
ODPOVEDAŤ
maria v. (misa2406) ID 60887 (29.4.2009, 20:32)
šikovnica
ODPOVEDAŤ
Martina S. (mata1708) ID 56656 (29.4.2009, 19:49)
Vyzera uuuuzasne (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)mnam (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
mária k. (mamina 58) ID 55474 (29.4.2009, 18:55)
:-@ :-@dopln recept aj ja taky chcem |-) |-) |-)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (30.4.2009, 6:43)
uz sa stalo |:o) :-p
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu