. .. .. .. .. .. .
. .

Pstruh na masle. - RECEPT 1352

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 12842 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Pstruh na masle.


[ recept č. 1352 zo dňa  ]


Pstruh na masle.


POTREBNÉ PRÍSADY

Pstruhy (1ks na osobu), korenie na ryby, soľ, mletá rasca, maslo, zemiaky. Na oblohu šalát.

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme. Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla. Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista. Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme.
Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla.
Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista.
Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Neskutočne krásne dobroty | Pstruh na masle. | Cícerová pomazánka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária H. (maruska7) ID 97089 (18.10.2011, 15:09)
:-D mňamuška, ďakujem za perfektný receptík, pstrúžik už pláva v brušku!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (21.10.2011, 21:23)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera Š. (visi) ID 41265 (4.5.2011, 17:20)
Ivanka,prosím ťa,chcela by som sa spýtať,či si tie pstruhy aj podlievala vodou alebo sa majú položiť len na olejový pekáč *-) *-) *-) (hello) ďakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (4.5.2011, 21:38)
ja mam do mikrovlnky specialny tanier na funkciu crisp, je teflonovy, cize davam iba maslo, ziaden olej, ak robis v rure, pouzi papier na pecenie a tiez len maslo...z toho papiera idu pekne dole, na plech by sa prilepili, aj keby si pouzila olej (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Viera Š. (visi) ID 41265 (5.5.2011, 20:12)
ďakujem za odpoveď,rybku som robila v rúre pod grilom a bola na (zajic) (zajic) (zajic),a tá koža úplne chrumkavá,vďaka ešte raz (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (17.12.2009, 13:51)
^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (eva1955) ID 78563 (22.6.2009, 12:47)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana z. (5januska5) ID 35987 (24.10.2008, 18:48)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana J. (ivana J.) ID 17235 (18.9.2008, 17:20)
No konečne niekto myslel aj na nás, ktoré sa ešte len učíme variť (clamp) (clamp). V žiadnej kuch. knihe som totiž nenašla taký jednoduchý recept.
Ďakujeeeeeem, manžel vám bude povďačný (L) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (22.9.2008, 7:58)
čím jednoduchší recept, tým lepšie jedlo (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) dobrú chuť (jidlo) (jidlo) (jidlo)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu