. .. .. .. .. .. .
. .

Nálev na divinu, ale aj na bravčové a hovädzie mäsko - RECEPT 13327

Pavlína M. (Melipa) ID 28391
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.11.2007
Naposledy: 4.11.2019 17:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 23
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0

ZVERINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Nálev na divinu, ale aj na bravčové a hovädzie mäsko


[ recept č. 13327 zo dňa  ]


Nálev na divinu, ale aj na bravčové a hovädzie mäsko


POTREBNÉ PRÍSADY

mäsko - toto je pliecko z diviačika, 2 vajíčka, soľ, čierne mleté korenie, rasca, cibuľa, kečup, kryštálový cukor, sladká mletá paprika, trošku maggi

POSTUP PRÍPRAVY

Do misky dáme vajíčka, nasekanú cibuľu a ostatné prísady...tak, aby nálev bol voňavý a dosť silný. Pridáme pokrájané mäsko, premiešame a dáme aspoň na 24 hodín do chladničky odpočívať. Potom restujeme na panvici, pritom podlievame vodou, aby sme mali aj sťavičku. Podávame so zemiakovým pyré, s ryžou, len tak s chlebíkom alebo so šalátikom...mňam ...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Tu máme pripravené nakrájané mäso...


...a tu je hotový nálev - 2 vajíčka, menšia kávová lyžička soli, 1/2 lyžičky racse, 1/2 lyžičky čierneho mletého korenia, 1 stredne veľká cibuľa, 2-3 lyžičky kečupu, 1 lyžička kryštálového cukru, 1/2 lyžičky sladkej mletej papriky, trošku maggi...dobre zmiešame a cítime, ako nálev voní všetkými prísadami...


...a tu už máme mäsko vložené do nálevu...


...uzavrieme a dáme pekne odpočívať do chladničky...


...a keď mäsko urestujeme podávame...napríklad so zemiakovým pyré pre manžela, alebo so šalátikom ako je hore pre mňa...



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Banánové croissanty | Nálev na divinu, ale aj na bravčové a hovädzie mäsko | Čokoládovo-višňová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (11.3.2013, 19:35)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Pavlína M. (Melipa) ID 28391 (16.2.2010, 14:12)
akoze narychlo? ved masko sa restuje minimalne pol hodinku /zalezi z ktorej casti, lebo nemusi sa pouzit len pliecko/... (hello)
inak ja jem divinu cely zivot, a nepoznala som a nepoznam nikoho vo svojom sirokom polovnickom okoli, kto by dostal svalovca...nevravim ze neexistuje, ale to by sa musel jest biftek z diviny a aj to este neznamena ze by to clovek dostal...prosim nestrasit ludi svalovcom pri normalnej tepelnej uprave diviny :-|
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (7.1.2010, 16:58)
z diviačika by som to tak narýchlo nerobila,svalovec je svalovec :'( :'( :'( :-| :-| +o( +o(
ODPOVEDAŤ
Nikola G. (NikolkaNika) ID 41693 (7.1.2010, 16:50)
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (Y) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu