
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Pečený bôčik s kapustou a zemiakovými knedľami[ recept č. 12660 zo dňa 28.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Prerastený bôčik, rasca, soľ, olej;cesnak°°°°Zemiakové knedličky: 1 kg zemiakov uvarených v šupke, soľ, hrubá múka a krupica°°°°Kapusta: kyslá kapusta, cukor, hl. múka POSTUP PRÍPRAVY Kožu bôčiku si narežeme na mriežku a môžeme naložiť už deň vopred do marinády z oleja, soli, rasce a roztlačeného cesnaku. Všetko to dáme do igelit. sáčku aj s bôčikom, zaviažeme a poriadne premiešame, aby sa dostala marináda na okolo celého bôčiku. Necháme postáť cez noc.V prípade, že sa až ráno rozhodneme, že budeme bôčik piecť, nič sa tomu nestane, keď sa nenamarináduje. Potom bôčik len posypeme rascou, soľou, a roztlač. cesnakom a dáme piecť pod alobal tak na 1,5 hod. Potom ho odokryjeme a dáme zapiecť. Kapusta: Kyslú kapustu udusíme, prilievame vodou, aby neprihorela, ocukrujeme a zahustíme troškou hl. múky s vodou.Nám chutí viac ako príloha kyslá kapusta, než hlávková. Knedľa: Podávame s klasickou knedľou, alebo zemiakovými knedličkami. Tie ešte ozdobujem orestovanou cibuľkou. (postup v obrázk. postupe) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.5.2010, 21:40) |
uf....tak takej fajnotky by som sa dokazala nenormaaalne obzrat ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (27.5.2010, 21:34) |
Mirka, to vyzerá mňáááám, a to ja veľmi bravčovinku nemusím ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Halina M. (anilah) ID 93483 (2.3.2010, 16:23) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | anna t. (amanda1) ID 57482 (12.9.2009, 21:12) |
tak toto jedlo zbožnujeeeeeeeem....mnaaaaaaaaaaaam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (27.7.2009, 11:23) |
ježíííííííííííš ,ake chute ste mi narobili...musim si očistit klavesnicu od slín... ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Miriam Š. (happyMia) ID 26271 (27.7.2009, 12:47) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janka T. (esmae) ID 47720 (27.7.2009, 11:06) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Miriam Š. (happyMia) ID 26271 (27.7.2009, 12:53) |
tak to som rada, že vám tak chutilo. ja toto jedlo tiež milujem, a hlavne s tymi zem. knedličkami je to báječné ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |