. .. .. .. .. .. .
. .

Plnena krkovicka - RECEPT 1260

Martina P. (Mata74) ID 9033
Oblasť: USA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.12.2006
Naposledy: 19.4.2011 2:10
Aktualizácia: 24.3.2009 0:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 157
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 253 návštěvníkov)


Plnena krkovicka


[ recept č. 1260 zo dňa  ]


Plnena krkovicka


POTREBNÉ PRÍSADY

cca 2 kg krkovicky bez kosti; marinada: 2 PL citronovej stavy, 4 PL bieleho vina, 3 PL horcice, 1 PL medu, 2 PL oleja, 1 1/2 KL soli; napln: 10 platkov udeneho, 10 platkov syra, 150 g sampionov

POSTUP PRÍPRAVY

kuk nizsie....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


v miske zmiesajte vsetky prisady na marinadu.....


maso nakrajajte na 1 az 1 1/2 cm platky, ale nedokrojte do konca....


maso dobre potrite marinadou aj v rozrezoch....


namarinovane maso zabalte do alobalu a nechajte v chladnicke 24 hodin....


prisady na plnku - vsetko by malo byt nakrajane na 2 mm platky....


do rozrezov postupne vkladame platky syra.....


sampionov....


a platok udeneho....


takto nachystane maso potrieme olejom....


dobre zabalime do alobalu a dame na plech piect na cca 2 hodiny pri 200 stupnov, ku koncu otvorime alobal a zapeceme....


DOBRU CHUT!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Dierkovany kolac | Plnena krkovicka | Babovka z cerveneho vina >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 60 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3 ďalšie >>
Martin K. (Martin8022) ID 328855 (14.1.2018, 15:12)
Parada (clamp)
ODPOVEDAŤ
Elena G. (LInda111) ID 90681 (12.1.2018, 21:34)
Táto krkovička je fantastická (Y) manžel a deti sa nevedeli dojest |:o)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (11.7.2012, 17:42)
tak to je slušné množstvo, pekne odfotené aj postup je o.k. (clamp) (clamp) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (11.7.2012, 17:34)
super fotka,to teda musim doma vyskusat :)
ODPOVEDAŤ
vera t. (klinge) ID 229040 (19.5.2012, 10:57)
Supr napad (H) :-$ [A] :-p |:o)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (14.4.2012, 23:56)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (9.4.2012, 10:04)
zdravím ... mäsko sa vydarilo, ale marináda našim chuťovým bunkám nestačila ... určite sa k tomuto receptu ešte vrátim, ale mäsko budem musieť podstatne výraznejšie ochutiť ... inak OK ... :-$
ODPOVEDAŤ
Andrea S. (judama) ID 32160 (22.3.2012, 10:57)
|:o)už viem, čo bude v nedeľu... (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (22.3.2012, 10:55)
(Y) (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Miriam P. (mimapa) ID 84018 (27.2.2012, 11:37)
(Y) (Y) :-) Ďakujem za výborný recept. Síce som piekla viac ako 2 hodiny a bolo to stále surové, tak som mäsko potom aj s trochou šťavy dala to tlakového hrca a udusila a potom ešte chvíľu zapiekla, nemala som údené mäsko, tak som dala slaninku, ale aj napriek tým menším peripetiám sa (X) a (B) zalizovali až po uši. K tomu malé pivo a doooooooobrota na svete. Veľmi žravé a určite bude repete. Ďakujeme.
ODPOVEDAŤ
Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 (22.1.2012, 15:48)
Dnešný super obed : plnená krkovička + zemiakové pyré = bomba . Všetkým nadmieru chutilo .
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (buranska) ID 78135 (30.10.2011, 19:39)
dnes som robila túto mňamku (pl) a môžem len odporúčať (Y) (Y) (Y)....vôbec nebolo suché a ako prílohu som robila zemiakové pyré......všetci sa oblizovali až za ušami........ďakujem za skvelý receptík (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Viola D. (violka60) ID 124062 (25.7.2011, 7:29)
Ako prílohu čo podávate????? podľa ohlasov, to musí byť mňamkové, idem si šplhnúť u zaťa a nádejného zaťa, dúfam, že im bude (pl) (D)
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Liktor) ID 169718 (25.7.2011, 7:22)
mňam vynikajúca túto špeci som robila v januári keď som mala zásnuby no naši a budúci naši sa nevedeli dojesť je to fakt dobréééé (Y)
ODPOVEDAŤ
Zhanna H. (Zhanka) ID 195694 (24.7.2011, 15:57)
(Y) (pl) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Liktor) ID 169718 (18.5.2011, 17:20)
:-D túto špeci som robila na priateľove narodeniny a je to iná bašta všetci sa zalizovali až za ušama |:o) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (23.4.2011, 17:57)
je napacovane a uz sa tesim na toto masko..... (F)
ODPOVEDAŤ
Janett F. (zany644) ID 34323 (4.3.2011, 10:35)
ahojte to pečenie na 2 hodky stačí?


Dakujem

Janett
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (4.12.2010, 17:47)
bude u nás zajtra,ešte kontrolujem,či mi nepojedli veci do nej....lebo človek nikdy nevie (smich) (smich) (smich)
ODPOVEDAŤ
Lenka G. (leny1978) ID 97470 (29.11.2010, 18:47)
javascript :sm(´ (Y)´)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 60 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu