. .. .. .. .. .. .
. .

Babovka z cerveneho vina - RECEPT 1261

Martina P. (Mata74) ID 9033
Oblasť: USA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.12.2006
Naposledy: 19.4.2011 2:10
Aktualizácia: 24.3.2009 0:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 157
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Babovka z cerveneho vina


[ recept č. 1261 zo dňa  ]


Babovka z cerveneho vina


POTREBNÉ PRÍSADY

1/4 l cerveneho vina, skorica, klinceky, 300 g Hery, 250 g cukru (krystal), 380 g polohrubej muky, 1 KL skorice, 1 KL kakaa, 4 vajicka, 1 prasok do peciva, 150 g struhanej cokolady

POSTUP PRÍPRAVY

kedze receptov na babovky nikdy nie je dost - pridavam dalsi, tato je vhodna na slavnostne chvile ...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

vecer uvarte vino s 2 kuskami skorice a niekolkymi klincekmi a nechajte do rana vychladnut (skoricu aj klinceky nechajte luhovat)...
vymiesajte heru s cukrom do peny....
postupne zaslahajte vajicka...
pridajte lyzicku skorice a lyzicku kakaa....
postupne primiesajte striedavo muku.....
nastruhanu cokoladu....
a cervene vino (bez skorice a klincekov).... a vsetko zlahka premiesajte....
cesto vylejte do pripravenej formy (kedze bola Velka noc cesto som dala do formy na baranka a este mi zvysilo na 3 male babovky) babovku pecte pri 170 stupnov cca 3/4 hodiny az hodinu, ku koncu znizime teplote na 150 a dopekame....
takto vyzera baranok z tohto cesta...
ja som babovku iba pocukrovala, ale na tuto babovku ide aj poleva z cerveneho vina, ak by mal niekto zaujem napisem....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Plnena krkovicka | Babovka z cerveneho vina | Lievance z ovsennych vlociek so skoricovym medom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.9.2014, 16:08)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (10.4.2007, 13:39)
Uz len kupit cervene vinko a mozem sa do nej pustit... prave ma napadlo, je jedno ake vinko... ci suche a tak... (D)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (10.4.2007, 13:42)
je to jedno ...drzim palce aby sa vydarila (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (9.4.2007, 21:01)
Vyzera to super. Urcite ju vyskusam, tak by som aj poprosila ten recept na tu polevu... :-$ uz sa tesim :-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (9.4.2007, 21:11)
Jarka tu je:
POLEVA: 200 g praskoveho cukru, stipka mletej skorice alebo mletych klincekov, niekolko lyzic cerveneho vina - vsetko spolu vymiesame na hladku, lesklu polevu. Poleva ma krasnu ruzovu farbu. Na tuto ruzovu polevu sa moze este nastruhat cokolada, alebo sa moze pofrkat roztopenou cokoladou.
Babovka je naozaj vynikajuca! (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu