. .. .. .. .. .. .
. .

Kastrólová Krkovička - RECEPT 24079

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 139136 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Kastrólová Krkovička


[ recept č. 24079 zo dňa  ]


Kastrólová Krkovička


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčová krkovička, cibuľa, cesnak, lečo, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, olej, petržlenová vňať, zelerová vňať.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na menšie, 1 cm hrubé rezne. Nesolím. Nevyklepávam (však sa ide dusiť). Do rozpáleného kastróla nalejeme trochu oleja, pridáme pokrájanú cibuľu a udusíme. Potom pridáme cesnak nakrájaný na prúžky, popražíme. Do zmesi ukladáme postupne mäso a oprážame, až sa zatiahne. Posypeme petržlenovou vňaťou, premiešame. Pridáme sladkú papriku a necháme, nech pustí farbu. Môžeme na chvíľu stiahnuť z ohňa, aby nám neprihorela. Pridáme trochu zelerovej vňate, premiešame. Ochutíme mletým čiernym korením. Nakoniec posolíme, podlejeme studenou vodou a necháme dusiť, cca 3/4 hodinu, záleží od mäsa.Keď je mäsko mäkké, pridáme lečo a necháme spojiť chute. Ja mám rada, keď sa mäso skoro rozpadá. Podávame so špagetami uvarenými al dente. Dobrú chuť.
<< Šťavnatý koláč s čokoládou | Kastrólová Krkovička | svadobná >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (6.3.2012, 18:01)
mnamka :)
ODPOVEDAŤ
Beáta M. (mečiarka) ID 145382 (1.6.2010, 17:06)
Tak toto si viem predstavit so zemiakovou kasou (clamp) (clamp) (clamp) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (13.3.2010, 6:03)
idem to dnes urobiť,robíme plastové okná=máme aj murára,tak špekulujem,čo uvariť...ďakujem za nápadík,idem (destnik) kúpiť ešte lečo (dest)
ODPOVEDAŤ
Martina O. (jody) ID 139136 (14.3.2010, 13:43)
Tak daj vedieť, ako chutilo. (D)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 21:52)
Dobre vedieť,ja robievam kastrolovú roštenku. (Y) (Y) (Y) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina O. (jody) ID 139136 (11.3.2010, 19:57)
však jasné, len krkovica je lacnejšia. (pl)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.3.2010, 21:50)
Ale skúsim z tej krkovice (Y) (Y) (Y) (L) (L) (hello),ja lečo dávam na varené zemiaky.
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (8.3.2010, 21:44)
Toto jedlo milujem. :-p :-p Robievam to dosť podobne. Ja dávam vňate vždy až na konci, keď sa jedlo už nevarí, ale do tohoto jedla mi nenapadlo dať ju. *-) Zaujímavá kombinácia že so špagetami *-) to skúsim. Ja k tomu robievam pečené zemiaky a na tanieri na mäsko capnem trocha smotany zmiešanej s bielym jogurtom. My to voláme že srbský rezeň. :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina O. (jody) ID 139136 (11.3.2010, 19:55)
Ja si to takto pamätám z detstva, teda so špagetami, akurát som vždy zeleninu oškrabala a jedla len špagety a suché mäso. (child7)
A tá vňať je preto uprostred, lebo sa pokúšam variť podľa 5 elementov a tak to nejako vyšlo, xixi. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (2.3.2010, 8:37)
tak toto by som si hned dala...mnaaaaaaaam.... (Y) (clamp) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu