ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Obrovský chlieb
[ recept č. 12577 zo dňa 25.3.2009 ] PRO INSPIRACI
POSTUP PRÍPRAVY
Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-)) |
| Helena B. (hela2) ID 37749 (27.4.2009, 14:28) |
tak z toho chleba boli riadne veľké ovály |
ODPOVEDAŤ |
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (26.3.2009, 8:07) |
Aj mne sa podarí takýto mega velký ked dám viac droždia.Potom je to nalepené na skle myslela som že sa neupečie ale v pohode. |
ODPOVEDAŤ |
| Andrea B. (Godzillka) ID 34483, mimibazar.sk/godzillka (26.3.2009, 7:35) |
Fiiiiiiiiiiiiiiha! A to ste ako piekli? Taku vysoku pekarnicku urcite nemate... |
ODPOVEDAŤ |
| Slávka G. (Slávina06) ID 88062 (26.3.2009, 9:44) |
Nie, práveže nemáme takú vysokú pekáreň. Tiež to bolo trošku opreté o sklo. A dali sme len 1/3 droždia (kocky). Práve preto sme vôbec nečakali, že to bude také obrovské. |
ODPOVEDAŤ |
| | | Katarína B. (katarinka78) ID 1651, mimibazar.sk/katarinka78 (23.4.2009, 17:04) |
to sa môže??? ja všade čítam, že do pekárničiek je určené len suché droždie (prášok) |
ODPOVEDAŤ |
| | | Slávka G. (Slávina06) ID 88062 (26.4.2009, 21:14) |
Áno, ja som ešte sušené droždie nepoužívala. My stále dávame len kocku, rozmrvíme ho na vrch a zatiaľ sa nám vydaril každý chlieb. No len musím podotknúť, že nevyužívame odkladanie pečenia. Ak by ste chceli načasovať pečenie, tak vtedy je asi lepšie to sušené. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | Katarína B. (katarinka78) ID 1651, mimibazar.sk/katarinka78 (27.4.2009, 14:12) |
vďaka, musím si ten náš návod ešte raz podrobne prečítať |
ODPOVEDAŤ |