
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Slávka G. (Slávina06) ID 88062 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Obrovský chlieb[ recept č. 12577 zo dňa 25.3.2009 ] PRO INSPIRACI ![]() POSTUP PRÍPRAVY Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-)) |
![]() | Helena B. (hela2) ID 37749 (27.4.2009, 14:28) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (1.4.2009, 19:40) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | zaneta o. (zanka5) ID 15627, mimibazar.sk/zanka5 (27.3.2009, 11:16) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (26.3.2009, 8:07) |
Aj mne sa podarí takýto mega velký ked dám viac droždia.Potom je to nalepené na skle myslela som že sa neupečie ale v pohode. ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Andrea B. (Godzillka) ID 34483, mimibazar.sk/godzillka (26.3.2009, 7:35) |
Fiiiiiiiiiiiiiiha! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Slávka G. (Slávina06) ID 88062 (26.3.2009, 9:44) |
Nie, práveže nemáme takú vysokú pekáreň. Tiež to bolo trošku opreté o sklo. A dali sme len 1/3 droždia (kocky). Práve preto sme vôbec nečakali, že to bude také obrovské. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína B. (katarinka78) ID 1651, mimibazar.sk/katarinka78 (23.4.2009, 17:04) | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Slávka G. (Slávina06) ID 88062 (26.4.2009, 21:14) | ||
Áno, ja som ešte sušené droždie nepoužívala. My stále dávame len kocku, rozmrvíme ho na vrch a zatiaľ sa nám vydaril každý chlieb. No len musím podotknúť, že nevyužívame odkladanie pečenia. Ak by ste chceli načasovať pečenie, tak vtedy je asi lepšie to sušené. ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína B. (katarinka78) ID 1651, mimibazar.sk/katarinka78 (27.4.2009, 14:12) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |