
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
CHUŤOVKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)BRYNDZOVÉ PEČENÉ :-)[ recept č. 12303 zo dňa 19.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY cca 700g zemiakov,2 väčšie mrkvy, 1 bryndza, 1 nátierkové maslo(ja som mala s príchuťou pažítky), detská krupica, 1 kyslá smotana, 2 cibule, údená slaninka-vegeteriáni nemusia :-), tymián, soľ, POSTUP PRÍPRAVY Je to veľmi sýte jedlo, praktické ako obed, alebo desiata so sebou do práce, na výlet a podobne... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nakrájené zemiaky a mrkvu si uvaríme v menšom množstve vody, ktorú nevylejeme, ale spolu so zemiakmi roztlačíme a postupne zamiešavame bryndzu, nátierkové maslo, soľ, tymián a na záver detskú krupicu. Tej dáme podľa potreby, aby nám to zahustila... ![]() ... na panvici si usmažíme cibuľku na slaninke a asi polovicu pridáme k zemiakovej mase... ![]() ...plech vymastíme a posypeme detskou krupicou, rovnomerne rozložíme masu... ![]() ...posypeme zvyšnou cibuľkou a slaninkou. Na to ešte rozotrieme kyslú smotanu a šup do trúby na 180 st. cca na pol hodinku... ![]() ...po upečení je dobré nechať to aspoň 20-25 minút vychladnúť a až potom krájať - porcie sa nebudú rozpadávať... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | katarina p. (Alladina) ID 72737 (22.12.2009, 18:15) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (19.3.2009, 10:16) |
To vyzerá chutne... určite vyskúšam!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | alena č. (alustek) ID 39585 (20.3.2009, 12:19) |
Dúfam, že bude chutiť Ivulka! ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |