
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
CHUŤOVKY |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bryndzový posúch[ recept č. 14337 zo dňa 19.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 1 kg polohrubej múky, 1/2 litra mlieka, 3 dl oleja, 1 vajce, 1 žĺtok (zvyšný bielok používam na potretie okrajov), 1 kypriaci prášok (ja ho vo všetkých receptoch nahrádzam sódou bikarbónou), 1 droždie, soľ - je to množstvo na 2 plechy Plnka: 400 - 500 g bryndze, 3 kyslé smotany, 1-2 vajcia, na dochutenie, čo máme radi - štipka soli (podľa toho, aká slaná je bryndza) , pažítka, kôpor, červená paprika....... POSTUP PRÍPRAVY Najprv si pripravíme kvások a so zvyšnými surovinami vypracujeme cesto, ktoré rozdelíme na dve časti, dáme na vymastený plech a naň nalejeme plnku vymiešanú zo všetkých surovín, na plechu necháme kysnúť pol hodinu. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca pol hodiny podľa typu rúry. |