končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
petra o. (petulka 5) ID 2814 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Fašírky[ recept č. 12218 zo dňa 16.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäso,rožky,cesnak,majorán,soľ,korenie,tvrdý syr,vajce,cibuľa POSTUP PRÍPRAVY 500g bravčového mäsa pomelieme ,rožky namočíme v mlieku a vytlačíme z nich mlieko a dáme ich do mäsa,pridáma tam všetky korenini,soľ ,majorán ,korenie,roztlačení cesnak,na drobno posekanú cibuľu, dávam 1až 2 vajíčka,podľa toho aké máme vajíčka,ak sú veľké a syr nastruhaní na hrubom struhadle,čím viac tím lepšie ja dávam 200g.Necháme postáť 20min, a potom z mäsa robíme guľky alebo placky ktoré obalíme v struhanke a vypražíme vo friťáku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI nechame postáť urobíme gulky a obalíme v strúhanke a vypražíme,podavame z kašou alebo len s chlebom a uhorkou.Ja ich robím take male ,super jednohubky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |