
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
andrea s. (18andi) ID 65642 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov) Užasny zemiak[ recept č. 12019 zo dňa 10.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Toto je tuti priloha je to vyborne odporucam vyskusat. Potrebujeme: 1,5 kg zemiakov horčicu -cca 5 pl.lyžic najlepsie tu hustu francuzsku 2 pl masla, 2 pl ol.oleja 2 pl citr.stavy, postruhana supka z 1 citronu , 1 pl oregana, 1pl soli, vela čiern.korenia POSTUP PRÍPRAVY Vsetky ingrediencie zmiesame. Pripravime si zemiaky na mesiaciky.Nalejeme zmes na zemiaky a poriadne premiešame. Prikryjeme alobalom a pečieme cca 220 stupnov do červena.Inak obracat ich treba počas pečenia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (8.6.2009, 22:39) |
toto je fantáááázia ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Erika P. (Erika(Tamarka)) ID 58545, mimibazar.sk/erikatamarka (22.3.2009, 22:42) |
Tak dnes som piekla tieto úúúúžasné zemiaky a boli fakt fantatické mňáááááááááááám ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
andrea s. (18andi) ID 65642 (11.3.2009, 8:16) |
baby pridala som horcicu , ktora je na to naj..ok?? klasicka sa zrazi |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina L. (tinka1510) ID 25983 (25.3.2009, 6:33) |
ja som robila tieto uzasne zemiaky s klasickou horcicou a boli tiez vyyyyyborne ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.3.2009, 8:18) |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.3.2009, 18:10) |
a ked sa robia na papieri na pecenie je potrebne ich otacat tiez ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2009, 16:47) |
adi, ked uz nie francuzsku horcicu, z tych nasich by si odporucala plnotucnu alebo kremzsku? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |