Lenka D. (ambrashop) ID 5027 Lenka Deményová |
 |
mimibazar.sk/ambra221 |
Bazárik v Čechách |
Oblasť: Nitra |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 20.7.2006 |
Naposledy: 9.3.2024 12:12 |
Aktualizácia: 14.5.2021 14:01 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)
Domáce tiramisu
[ recept č. 11967 zo dňa 8.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
5 bal. kakaových BeBe keksov, 4 pochúťkové kyslé smotany(á 250ml), 2 smotany na šľahanie(á 250ml), 4 bal. vanil.cukru, 6PL práškového cukru, Granko na posypanie
POSTUP PRÍPRAVY
Smotanu vyšľaháme s práškovým cukrom, postupne pridávame kyslú smotanu a vanilinový cukor.Všetko zľahka premiešame.Dno hranatej hlbšej misy vyložíme keksami a potrieme ich smotanovým krémom.Opäť nasleduje ďalšia vrstva keksov a krému.Postup opakujeme a zakončíme krémovou vrstvou.Povrch posypeme Grankom.Dáme do chladničky a podávame až na druhý deň(HAHAHA!!!!)........už je polka plech fuč:o)))))
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
...
![]()
...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 | anna t. (amanda1) ID 57482 (13.2.2011, 13:06) |
toto je ozaj uuuuuužasnééééééé...a je my jedno ako sa to vala je to vynikajuuuuuuuce  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana F. (Piso) ID 9933 (14.3.2010, 18:32) |
Cez víkend som robila domáce tiramisu a je vynikajúce. Odporúčam vyskúšať každému, mňam. ďakujeme za skvelý recept.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | janka ž. (PAT a MAT) ID 56910, mimibazar.sk/patamat (24.1.2010, 12:23) |
dnes som ho robila mojim trom loptošom a je supeeeer dakujem za inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (8.3.2009, 19:55) |
presne tento koláčik priniesla kolegynka na meninky a je supeeeeeeeeeeer  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Estera L. (saxinka) ID 14692 (8.3.2009, 20:02) |
Aj u nás je tento kolačik hitom , hlavne ja sa ho neviem dojesť Ale názov tiramisu mu asi nepatri význam slova tiramisu z lexikonu : tiramisu - talianska špecialita, piškótový dezert s kávovou al. likérovou príchuťou plnený tvarohovým krémom a pokrytý kakaom. - dezert, studená káva s žĺtkovým krémom, mascarpone a čokoládou. Vymysleli ho v roku 1961 v reštaurácii El Toula v mestečku Treviso. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Lenka D. (ambrashop) ID 5027, mimibazar.sk/ambra221 (8.3.2009, 20:58) |
ja to mám z časopisu aj s tým názvom....ja som ho nevymyslela  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |