. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Lenka D. (ambrashop) ID 5027
Lenka Deményová
.
mimibazar.sk/ambra221
Bazárik v Čechách
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.7.2006
Naposledy: 9.3.2024 12:12
Aktualizácia: 14.5.2021 14:01
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 781
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 13
RECEPTY 22
NÁVODY 1
AmbraShop
1.Predávajúci a zodpovedná osoba:
Lenka Deményová
951 42 Zbehy 212
IČO:45284636 - nie som platca DPH

Predmet podnikania: Veľkoobchod a maloobchod




2.Tovar, ktorý predávam je SECOND HAND. Prosím každého, aby si to pred nákupom uvedomil a rátal s tým, že oblečenie môže mať známky nosenia. V podrobnom popise vždy uvádzam skutočný stav vecí. Upozorním na prípadné chybičky alebo poškodenia. Do popisu tiež uvádzam rozmery, pretože každý výrobca má iné číslovanie, riaďte sa preto tým. Ak Vám nesadne veľkosť, nie je to dôvod na reklamáciu. Keďže som aj ja len človek a stane sa, že niečo prehliadnem, prosím zákazníkov, aby ma v takom prípade okamžite kontaktovali a reklamovali tovar. Zákazníkovi bude vrátená celá zaplatená suma. Reklamáciu si môžete uplatniť do 5 dní od obdržania zásielky.

Na použité veci neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim a nebol o nich pri predaji informovaný. Pokiaľ takáto vada vyjde najavo až dodatočne, je stanovená 12-mesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a na uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď v konkrétnom inzeráte alebo všeobecne v obchodných podmienkach.

Na nový tovar sa vzťahuje záruka 24mesiacov


3.Platobné podmienky: kupujúci sa zaväzuje uhradiť cenu za tovar + poštovné, ktoré je uvedené v každom inzeráte na č.ú., ktoré Vám pošlem najneskôr do 24h od objednávky. V prípade ak si zákazník objedná viac kusov tovaru, výšku poštovného mu upresním pred zaplatením.

4.Dodacia lehota tovaru je 5dní od prijatia platby na účet. Ak vecičky potrebujete SÚRNE, napíšte mi to hneď pri objednávke! Nenesiem zodpovednosť za oneskorené dodanie alebo prípadné poškodenia zásielky prepravcom-Slovenskou poštou.

Nový tovar, ktorý je na objednávku je dodanie vždy upresnené v inzeráte alebo individuálne dojednané v správe.

Stornovanie objednávky zákazníkom do 24hod. telefonicky alebo mailom.

Predávajúci sa zaväzuje dodať kupujúcemu objednaný tovar v dohodnutom množstve a za dohodnutú cenu.
Predávajúci má právo zrušiť objednávku v tom prípade, ak nie je možné zabezpečiť objednaný tovar. V takom prípade predávajúci ponúkne kupujúcemu, či si nechce objednať iný tovar, alebo vráti kupujúcemu uhradenú sumu v plnej výške a to najneskôr do 3 pracovných dní.
Kupujúci má právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia plnenia u takého tovaru, kde to umožňuje zákon

5.Prehlásenie o ochrane osobných údajov Osobné údaje sú chránené pred zverejnením a použitím treťou osobu. Sú použité iba pre zaslanie objednanej zásielky a pre komunikáciu so zákazníkom. Zákony a predpisy: zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov.

6.Záverečné ustanovenia Kupujúci prehlasuje, že sa pred vyplnením objednávky oboznámil s týmito obchodnými podmienkami a že s nimi súhlasí. Práva kupujúceho vo vzťahu k predávajúcemu vyplývajúce zo "Zákona o ochrane spotrebiteľa č. 634/1992 Zb." v znení neskorších zákonných úprav, zostávajú týmito podmienkami nedotknuté. Prípadné spory vzniknuté z neplnenia týchto podmienok sa riadia príslušnými ustanoveniami Obchodného alebo Občianskeho zákonníka.

Ďakujem za návštevu a prajem príjemné nakupovanie.

Lenka D.
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.4.2021, 11:03
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu