. .. .. .. .. .. .
. .

Peň pre horára na 50-tku - RECEPT 11821

Veronika K. (veronika13) ID 7415
.
Oblasť: Dolný Kubín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.10.2006
Naposledy: 14.10.2020 16:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 30
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 126
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Peň pre horára na 50-tku


[ recept č. 11821 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Peň pre horára na 50-tku


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto mramorové podľa Dášky: 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva (robila som z dvoch dávok, aby bol peň vyšší) plnka: 0,5l mlieka, 2 vanilkové pudingy, 1 Hera, 100g kryšt. cukru, 120g pomletých orechov********** plnku na kôru som zafarbila kakaom********* banány a kompotované mandarínky

POSTUP PRÍPRAVY

cesto: Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Formu na dne vymastíme maslom a vysypeme hrubou múkou. No s papierom na pečenie je to tiež fajn. Do stredu formy dáme 2 lyžice svetlej hmoty a do stredu lyžicu tmavej. Tak postupujeme až do minutia cesta. ***********

plnka: Puding s cukrom uvaríme v mlieku, necháme vychladnúť za stáleho miešania, ja som si trochu pomohla hrncom s vodou, vychladlo to pomerne rýchlo, potom po kockách primiešavame maslo, vznikne nám hladká kaša. Nakoniec primiešame pomleté orechy. ***********

Trochu plnky si odoberieme na natieranie bokov peňa, prifarbíme kakaom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


*



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Perfektná stránka na cukrárske potreby na Sk | Peň pre horára na 50-tku | Sacherova pre mužika na 30-tku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu