. .. .. .. .. .. .
. .

Pangas na cesnaku ,masle a víne - RECEPT 11790

Katarína P. (mamušík) ID 37209
.
Oblasť: Levice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.2.2008
Naposledy: 28.11.2018 19:57
Aktualizácia: 24.11.2011 17:54
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 30
RODINNÉ FOTOGRAFIE 14
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 5
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Pangas na cesnaku ,masle a víne


[ recept č. 11790 zo dňa  ]


Pangas na cesnaku ,masle a víne


POTREBNÉ PRÍSADY

pangas jedno balenie(750g) , ozajstné maslo , veľa cesnaku , veľa petržlenovej vňate , soľ , čierne mleté korenie , gril korenie , biele víno

POSTUP PRÍPRAVY

Pangasa najprv nasolíme ,okoreníme /trochu/ a poprášime jemne gril korením, je jedno akým môžme použiť aj korenie na ryby.Pangasa necháme trochu postáť. Na panvici si necháme rozpustiť maslo ,nasypeme naň cesnak nakrájaný na plátky a položíme naň pangasa. Vrch pangasa bohato posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a necháme ho opekať do zlatova .Asi po 5 min.otočíme a tiež opečieme. Ak je treba maslo pridáme podľa potreby. Potom vyberieme na tanier a do zvyšného výpeku prilejeme asi 2-3 polievkové lyžice bieleho vína ,necháme chvíľu prevrieť kým sa alkohol nevyparí. Vzniknutou šťavou polejeme pangasa priamo na tanier.Nemusíte sa báť ,že vám po dlhom opekaní cesnak zhorkne,práve naopak na masle dostane veľmi príjemnú orieškovú chuť. Podávame najlepšie s opekanými zemiakmi.

Tento recet je veľmi rýchly a naozaj V Y N I K A J Ú C I.
Moja rodina ho zbožňuje, vyskúšajte a dáte mi za pravdu ,iný už ani robiť nebudete :-)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


ingrediencie na prípravu


takto je už nasolený,jemne okorenený a trochu posypaný gril korením


Tu už je na masle posypaný cesnak a práve vkladám pangasa. Naraz tam dávam vždy toľko kúskov koľko sa zmestí na panvicu.


Posypeme vrch bohato petžlenovou vňaťou a opekáme do zlatova s každej strany.


Do výpeku prilejeme biele víno a trochu povaríme.


Šťavu nalejeme na opečeného pangasa.


A je to hotové môžme si pochutnať. Mňááám teraz som ho robila a aj tak mi tečú naň slinky :-)))



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Šampiónová polievka-vynikajúca | Pangas na cesnaku ,masle a víne | Kakaovo-čokoládová vianočka suprovááá >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janka T. (takaJanka) ID 29118 (1.1.2010, 23:14)
fantastické (Y) (Y) (Y) veeeľmi sa teším že som sa dala nalákať a recept vyskúšala (radost) celá rodina sa oblizovala a to som celý obed zvládla do pol hodinky (H) ďakujeme (hello)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (mamušík) ID 37209 (3.1.2010, 20:45)
No super (Y) že sa podarilo a naozaj je na tom to dobré ako rýchlo sa všetko dá urobiť :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (mamušík) ID 37209 (1.4.2009, 18:15)
som potešená :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Xsenova) ID 84702 (31.3.2009, 10:35)
:-) :-) :-) :-) :-) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi chutilo (witch) dakujeme za inspiraciu (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana G. (Zuzug) ID 38180 (27.3.2009, 15:05)
Mnam mnam a este raz mnam. Obed sa vydaril podla tohoto receptu uplne skvele, urcite ho budem robit castejsie. Ja som k tomu spravila zemiakovu kasu a bola to tiez skvela kombinacia.
(Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (mamušík) ID 37209 (27.3.2009, 17:22)
V postate je jedno aká je príloha ,hlavná je ryba a ta je božská . (radost) (radost),som veľmi rada ,že tak chutilo (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Miroslava P. (Sisko) ID 18120, mimibazar.sk/sisko (6.3.2009, 15:17)
(Y) (Y) (Y) odskúšané, chutilo. To vínko (D) si určite dajte k tejto dobrej večeri :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (mamušík) ID 37209 (6.3.2009, 17:27)
So veľmi potešená ,že chutilo :-) :-) :-), a to vínko je samozrejmá vec :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu