končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ľubica H. (sanaty) ID 25507 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Žltkové venčeky[ recept č. 11675 zo dňa 28.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 5 dl vody, 140 g masla (Palmarín), 280 g polohrubej múky, 5 vajec Krém: uvaríme zlatý klas, pridáme maslo a trocha rumu. POSTUP PRÍPRAVY Vodu prevaríme s maslom. Do vriaceho po častiach vsypeme múku a miešame, až kým sa cesto nechytá na varešku. Potom ho odstavíme a miešame až do vychladnutia. Do vychladnutej zmesi za stáleho miešania pridáme po jednom vajcia a dobre vymiešame. Na slabo vymastený plech nastriekame pomocou vrecúška s ozdobnou rúrkou venčeky, ktoré v dobre vyhriatej rúre upečieme. Rúru spočiatku neotvárame, aby venčeky napuchli. Upečené venčeky rozkrojíme, naplníme krémom a vrch posypeme práškovým cukrom. |
Milka -. (mimianka) ID 84111 (28.2.2009, 19:05) | |
hneď by som si dala | |
ODPOVEDAŤ |