
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ľubica H. (sanaty) ID 25507 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Žltkové venčeky[ recept č. 11675 zo dňa 28.2.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 5 dl vody, 140 g masla (Palmarín), 280 g polohrubej múky, 5 vajec Krém: uvaríme zlatý klas, pridáme maslo a trocha rumu. POSTUP PRÍPRAVY Vodu prevaríme s maslom. Do vriaceho po častiach vsypeme múku a miešame, až kým sa cesto nechytá na varešku. Potom ho odstavíme a miešame až do vychladnutia. Do vychladnutej zmesi za stáleho miešania pridáme po jednom vajcia a dobre vymiešame. Na slabo vymastený plech nastriekame pomocou vrecúška s ozdobnou rúrkou venčeky, ktoré v dobre vyhriatej rúre upečieme. Rúru spočiatku neotvárame, aby venčeky napuchli. Upečené venčeky rozkrojíme, naplníme krémom a vrch posypeme práškovým cukrom. |
![]() | Milka -. (mimianka) ID 84111 (28.2.2009, 19:05) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |