. .. .. .. .. .. .
. .

Kakaovo jahodové rezy - RECEPT 11664

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 36482 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Kakaovo jahodové rezy


[ recept č. 11664 zo dňa  ]


Kakaovo jahodové rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4 vajcia, 250g hladkej múky, 250g kryštálového cukru, 200ml vody, 150ml oleja, 1/2 kypriaceho prášku, 4 lyžičky kakaa Krém: 700ml jahodového kompotu, 2 lyžice solamylu, 200g práškového cukru, 250g palmarínu

POSTUP PRÍPRAVY

Zltka, cukor, a vlaznu vodu vymiešame postupne ručne primiesame muku s kypriacim praskom, olej, kakao a na zaver sneh z biekov. Cesto vylejeme na vymasteny a vysypaný plech. Upečieme v predhriatej rure asi na 180°C.
V kompotovej šťave rozmiesame solamyl a uvarime husty puding. Necháme vychladnúť. Palmarín s cukrom vymiešame a postupne doň pridame zašľahávame studený puding a porajané jahody.
Natrieme na vychladnuté cesto a nastrúhame naň cokoladu pripadne použijeme granko alebo polejeme cokoladovou polevou.
<< Môj tretí pokus | Kakaovo jahodové rezy | Margotkový koláč ktorý sa vždy podarí >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu