. .. .. .. .. .. .
. .

Môj tretí pokus - RECEPT 11663

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 71742 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Môj tretí pokus


[ recept č. 11663 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Môj tretí pokus


POTREBNÉ PRÍSADY

orechový a čokoládový korpus, plnka:puding vyšľahaný s maslom a cukrom, broskyne, falošný marcipán: 6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom.

POSTUP PRÍPRAVY

Takže toto bola moja tretia. Inšpiráciu som našla tu na MMB. Potrebovala by som poradiť. Ten falošný marcipán sa mi začal roztekať asi hodinku po tom ako som ju potiahla, tak som si myslela, že to bude krémom, ktorým som aj potrela celú tortu pred potiahnutím, zoškrabala som ju a slabunko potrela džemom.... ale marcipán sa začal tiež roztápať, už nie tak rýchlo, ale do rána bola polovica torty roztečená. Poradíte, čo som urobila zle??? Bola chyba v kréme, alebo v marcipáne??? Chystám sa totiž budúci týždeň robiť ďalšiu a dosť sa toho obávam.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

xxx
xxx
xxx
xxx


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Flambovaný zajac s horčicovou omáčkou | Môj tretí pokus | Kakaovo jahodové rezy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marcela B. (cela) ID 75552 (28.2.2009, 15:57)
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) je supeeeer!!!!!!
ODPOVEDAŤ
Ingrid K. (ingridka78) ID 17213 (28.2.2009, 15:49)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Júlia O. (juliska182) ID 29385 (27.2.2009, 19:52)
veľmi vydarené, ste naozaj šikulka (clamp)
ODPOVEDAŤ
Erika G. (erika4) ID 71742 (27.2.2009, 19:55)
ďakujeeeeem ;-)
ODPOVEDAŤ
vladimira S. (topanka) ID 44724, mimibazar.sk/topanka (27.2.2009, 19:09)
(Y) (^) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (Kimi222) ID 80642, mimibazar.sk/kimi222 (28.2.2009, 21:43)
(Y)Vladi ja dávam na tortu asi 20 dkg suš.mlieka,20dkg pr.cukru,asi 1 lyžicu masla a 1malú lyžičku medu/ viacej medu sa dáva ak chceš aby ti marcipán nestvrdol rýchlo,ale mohla si s ním dlho pracovať napr.pri figúrkach,ale tie potom dlho aj mesiac zasichajú ,teda aspon ja mám tú skúsenosť,,takže dávam iba trošku medu a domiesiš to vodou!!úplne pomaly po malých lyžičkách,ak to predsa preženeš znova pridáš 1:1 cukor a mlieko,/mlieka môže byť aj o trošku viac. to je aspoň moja skúsenosť.napr.pozri moj recept torta pre tatina k 60. ps.link neviem ako sa vkladá (hello) (hello) tak asi1 problém je vela medu a mam skúsenosť,že tortu poťahujem až den pred oslavou /figúrky môžeš aj viac dní popredu,ale neskladovať v chladničke/ a ako teraz ho mám radšej vonku,lebo asi sa velmi s chladničkou nekamaráti a troška sa rozteká,ale mne teda fakt asi po1,5 dni v chladničke *ak ti to pomôže budem rada ahoj
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu