. .. .. .. .. .. .
. .

Plnené Prasiatka - RECEPT 10751

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 46668 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Plnené Prasiatka


[ recept č. 10751 zo dňa  ]


Plnené Prasiatka


POTREBNÉ PRÍSADY

Dievčatá takéto krásne prasiatka sa mi dnes podarili.... inšpiráciu som si vzala od Lucky H. (gupka) ID 9968. A teda presný postup nájdete u Lucky. ĎAKUJEM!!!!! Receptík na kysnuté cesto je však môj..... a to tento: 1 kg polohrubej múky, 1,5 dcl oleja, 5,5 dcl mlieka, 3 PL kryštálového cukru, 1 ČL soli, 2 kocky droždia. Múku dáte do misky, olej, mlieko,cukor a soľ dáte do sklenenej misky alebo do kompótovej fľaše a dáte do MW zohriať na 1,5 minutky. Vyberiete, poriadne rozmiešate aby sa roztopil cukor, vylejete na múku a do toho rozdrobíte droždie. Vymiesite cesto a za 25 min. je vykysnuté. Potom ešte keď budete piecť čokoľvek nechajte pred pečením vždy podkysnúť na plechu.

POSTUP PRÍPRAVY

Toto cesto mi dala kamarátka Ivetka Brnová z Námestova, za čo jej patrí veľká vďaka, lebo som neverila, že ja niekedy dokážem upiecť niečo z kysnutého cesta. Z tejto dávky sa dajú urobiť tri veľké štrúdle, alebo približne 28 ks takýchto prasiatok, alebo 3 kysnuté koláče s ovocím a posýpkou. Na menšiu dávku jednoducho rozdeľte suroviny na polovičky. Používam toto cesto na všetko na čo treba kysnuté cesto, na slané aj na sladké. Keď ho potrebujete na slano, tak nedáte 3PL kryštálového cukru ale len 1 ČL cukru. ostatné ostáva nezmenené. Je super na pizzu, na slané slimáky, na čokoľvek kysnuté....
<< Medové pohladenie :-) | Plnené Prasiatka | Špenátové halušky so smotanovou omáčkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Denisa T. (BENQ11) ID 79775, mimibazar.sk/benq11 (31.1.2009, 18:00)
nadherne to vyzera, urcite to skusim na dcerkynu oslavu (clamp)
ODPOVEDAŤ
Anna T. (aninkat1) ID 46668, mimibazar.sk/aninkat1 (1.2.2009, 19:37)
Ďakujem veľmi pekne... :-)
ODPOVEDAŤ
Ľudmila R. (Šudmila) ID 72144 (31.1.2009, 0:00)
Musím zareagovať, aj ja pečiem takto kysnuté cesto, len dávam trošku viac cukru a ešte kypriaci prášok. Recept mám od mamy a dostávam samé pochvaly za kysnuté cesto,takže potvrdzujem je to super recept na všetko
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (30.1.2009, 21:55)
(Y)to ma teší, že sa tak pekne sa podarili (Y)sú chutnučké (clamp) (hello)
ODPOVEDAŤ
Anna T. (aninkat1) ID 46668, mimibazar.sk/aninkat1 (1.2.2009, 19:38)
Lucka, ĎAKUJEM :-) :-) :-) :-) :-) veľmi sa teším, že sa páčia práve Vám. Zmizli takmer okamžite. Budeme mať v škôlke karneval tak som musela synovi sľúbiť, že ich napečiem. (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (30.1.2009, 21:45)
Aké pekné? A čím sú plnené? (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna T. (aninkat1) ID 46668, mimibazar.sk/aninkat1 (1.2.2009, 19:37)
Blanka ja som naplnila jeden plech domácim slivkovým lekvárom a druhý orechovou plnkou. Robila som ich tak narýchlo a mak nebol po ruke.
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (31.1.2009, 13:49)
Blanka, dovolím si reagovať, neviem čím sú plnené tieto Ankine, ale môžu sa plniť makom, orechami a pod. alebo aj na slano, plnky aké robievam ja, sú tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4214&user=9968 (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (30.1.2009, 21:21)
(clamp) nadherne
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu