. .. .. .. .. .. .
. .

Medové pohladenie :-) - RECEPT 10750

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 52541 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Medové pohladenie :-)


[ recept č. 10750 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 15 dkg kryš. cukru, 2 PL medu, 15 dkg palmarinu, 2 vajcia, 45 dkg hl. múky, 1 ČL sódy bikarbóny, Krém : 2 PL hl. múky, 3 PL maizeny, 500 ml mlieka, 20 dkg pr. cukru, 1 vanilka, 20 dkg palmarinu, Griláž: 8 dkg kryš. cukru , 12 dkg palmarinu, 3 PL medu, 30 dkg posekaných orechov.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Cukor, med a palmarin rozpustíme v hrnci, necháme trocha prechladnúť, pridáme vajcia a ostatné suroviny. Vypracujeme cesto, rozdelíme na polovicu - rozvaľkať a upiecť.

Krém: Múku s maizenou rozmiešať v mlieku - uvaríme hustú kašu. Po vychladnutí pridáme palmarin.

Griláž: V hrnci urobíme svetlý karamel, vmiešame palmarin, med a posekané orechy. Natrieme na vrch koláča.

Postup: Cesto - krém - cesto - griláž
Tak nech sa páči,určite budete spokojné!!!
<< Tvarohový koláčik "After eight" | Medové pohladenie :-) | Plnené Prasiatka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu