
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Pohankove rizoto s hubami[ recept č. 10693 zo dňa 28.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200g pohanky 2 cibule 200g sampinonov alebo hrst susenych hribov 1 strucik cesnaku rasca majoran mlete cierne korenie podravka s bylinkami alebo horska sol s bylinkami 150g struhaneho syra olej a sol podla potreby POSTUP PRÍPRAVY Cibulu pokrajame najemno a oprazime na oleji dosklovita, pridame pohanku ( mozeme nahradit jacmennymi krupami ) achvilu poprazime. Zvlast na oleji podusime sampinony (mozeme nahradit susenymi hribami, ktore na pol hodiny namocime do vody) a primesame ich k pohanke. Osolime horskou solou s bylinkami, pridame rascu, ja pouzivam drvenu, mlete korenie, majoran, pretlaceny alebo postruhany cesnak, popripade podravku s bylinkami.Zalejeme dvojnasobnym mnozstvom horucej vody a prikryte udusime do makka. Na tanieri polejeme oprazenou nakrajanou cibulkou a posypeme struhanym syrom podla chuti. Ja pouzivam udene tofu. |