Miriam Š. (happyMia) ID 26271 |
 |
Oblasť: Topoľčany |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 2.11.2007 |
Naposledy: 1.12.2021 23:27 |
Aktualizácia: 17.1.2016 22:00 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)
"PACNUTÝ" chlebík
[ recept č. 10681 zo dňa 27.1.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
chlieb, 1-2vajíčka, šunka alebo salám, syr, olej, horčica alebo kečup
POSTUP PRÍPRAVY
Každý krajec chleba potrieme horčicou alebo kečupom (čo komu viac chutí), a natretú stranu omočíme vo vajíčku zmiešanom s nakrájanou šunkou a syrom a dáme ho opiecť na panvicu s olejom. Z druhej strany chlebík iba opečieme, takže je to akoby topinka.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Do vajíčka pokrájame šunku, syr a trochu osolíme |
![]() |
Chlieb potrieme horčicou, príp. kečupom, a na jednu stranu nanesieme rozmiešané vajíčko so šunkou a syrom. A dáme opiecť. Vajíčková zmes sa môže dať aj na druhú stranu, ale nám viac chutí, keď je z jednej strany chlebík vo vajíčku, a z druhej strany chrumkavý ako topinka. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Stefania O. (Stefani) ID 37941 (14.2.2009, 21:17) |
Mnam ten vyzera super určite vskušame  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva T. (eva816) ID 77962 (28.1.2009, 9:26) |
zdravim, takyto chlebik by u nas bodoval, len neviem z ktorej strany pecieme najprv. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Miriam Š. (happyMia) ID 26271 (28.1.2009, 10:02) |
Chlebík najprv opiecť z vajíčkovej strany, a keď je pekne upečený potom otočiť a ešte opiecť druhú stranu. Dúfam že bude chutiť.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Eva T. (eva816) ID 77962 (28.1.2009, 14:48) |
ok, vyskusam hned na olovrant  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |