ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Mlete masko pod perinou
[ recept č. 10636 zo dňa 26.1.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Ml.bravčove maso,cibula,cesnak,hliva(alebo ine huby),omačka Maggi-rajčinova,sladka smotana,zemiakove pyre,tvrdy syr
POSTUP PRÍPRAVY
Cibulku si orestujeme do sklovita,pridame cesnak,huby a nakoniec masko.Restujeme az kym sa masko nezatiahne,potom rozmiešame v smotane omačku a pridame ku masu(ak sa vam zda huste,pridajte trosku vody).Medzitym si uvarime zemiaky a urobime klasicke pyre s mliekom a maslom.Masovu zmes navrstvite do zapekacej nadoby a zakryte zemiakovou perinkou a posypte syrom.Uz len zapečieme na 200st asi 15 min.Podavame so šalatom.Je to velmi jednoduche a vyborne.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
Toto je ta omačka |
|
Dusime masko na cibulke,cesnaku a s hubami |
|
Tu je uz udusene aj s omačkou |
|
Takto pekne si to navrstvime |
|
A takto chutilo Danielkovi |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
| Jana P. (jajaka) ID 91387, mimibazar.sk/jajaka (22.10.2009, 16:20) |
určite vyskúšeme |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (26.1.2009, 14:45) |
Ano je to anglicky Shepards pie,ale trošku som ho pomenila lebo ten original čo tam robili bol bez ladu a skladu ako cela anglicka kuchyna..ale ako napad dobré!!! |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.1.2009, 14:47) |
hej,no, co dodat - anglicka kuchyna aspono mame nejake podklady, na ktorych sa mozeme vysantit,ze? |
ODPOVEDAŤ |
| Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (26.1.2009, 14:40) |
Zlatulinký To musela byť dobrota |
ODPOVEDAŤ |
| Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.1.2009, 13:54) |
mnam mnam, toto anglicke jedlo poznam. je super - az neuveritelne,ze vzislo z tej krajiny len odporucam jest cerstve,lebo potom tie zemiaky stuhnu a uz to nie je ono. |
ODPOVEDAŤ |