končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Gurmánske bravčové medailónky[ recept č. 3450 zo dňa 1.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčová panenka * marináda Vitana pivná a slivková * olej * cibuľa * kečup * kapia * čerstvá uhorka * šampiňóny * kyslá smotana * chilli omáčka * tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Z bravčovej panenky narežeme medailóniky, jemne s rukou naklepeme a vložíme do marinády z piva a sušených sliviek (čím dlhšie tým lepšie). Prudko opečieme, vložíme do cibuľového základu, pridáme kečup, pokrájanú kapiu, čerstvú uhorku a šampiňóny. Trocha podusíme, zahustíme s kyslou smotanou do ktorej sme pridali chilli. Nakoniec pridáme na kocky pokrájaný syr, ale už nevaríme. |
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (1.1.2008, 21:27) | |
Mirka, tieto medailónky určite niekedy vyskúšam. Robievam ich len ako stejky na panvici s omáčkou a zemiakmi. Musia super chutiť. Nabudúce keď budem mať panenku, tak už aj experimentujem. | |
ODPOVEDAŤ |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (2.1.2008, 10:18) | ||
Lucka, potom napíš ako chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |