
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
RYBY A DARY MORA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)Zapekaný Pangasius s paradajkou a paprikou[ recept č. 10501 zo dňa 21.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY ryby Pangasius - podľa potreby, paradajky, papriky, cesnak, polohrubá múka, koreniny - záleží len od vás,čo dáte, dala som tam bazalku,rascu mletú, sladkú papriku mletú, trochu kari korenia. Môžeme dať aj kúsky oravskej slaniny,ale nemusíte. Na záver tvrdý postrúhaný syr a kúsok masla. POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je časovo nenáročný a môžete ho robiť aj z kuraciny alebo bravčoviny. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nachystáme si ryby. Veľmi som si ich obľúbila,pretože v nich nenájdete kostičky,ktoré mi dosť vadili pri konzumácii rýb. Osolíme si ich. Tento recept robievam tiež z kuracieho alebo bravčového mäsa. Postup je taký istý. ![]() Prichystáme si pekáč,v ktorom budeme rybky zapekať a vymastíme si ho trochou oleja. ![]() Nachystáme si polohrubú múku,koreniny - dala som tie,ktoré sú na obrázku. ![]() Zmiešame si v miske múku s koreninami a obalíme v nich posolené ryby. ![]() Uložíme si ich do vymasteného pekáča. ![]() Na vrch si nakrájame cesnak a môžeme poukladať kúsky oravskej slaniny, ale nemusíte. ![]() Tu je pokrájaný cesnak. Množstvo záleží len od vás, zvyčajne dám tak tri strúčiky. ![]() Pripravíme si paradajky a papriky a nakrájame si ich. Papriky na prúžky a paradajky na mesiačiky. Môžete pridať aj pór, ten som teraz nemala. ![]() Poukladáme ich na rybky. Trochu to posolíme. ![]() Prikryjeme pekáč alobalom,dávam dve vrstvy lesklým povrchom dovnútra a dáme do rúry tak zhruba na jednu hodinu. Ryby nemusia byť dlho v rúre,ale ak to budete robiť z mäsa,určite to nechajte dlhšie. ![]() Takto to vyzerá po odstránení alobalu. ![]() Nastrúhame si tvrdý syr- eidam alebo goudu, už aký máte radi,dáme ho na upečené ryby a pekáč vložíme naspäť do rúry a necháme zapiecť. Ešte tak zhruba pol hodiny,uvidíme podľa syra. ![]() A tu už je hotové jedlo,nachystané na konzumáciu. Prílohu som robila zemiaky,ale kľudne môžete urobiť k tomu ryžu. Je to veľmi chutné. DOBRÚ CHUŤ. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Simona O. (Sim) ID 6805 (2.9.2009, 13:27) |
vyskúšala som aj ja.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (24.1.2009, 22:49) |
Vyskúšala som ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Radoslava M. (Radinka) ID 16100 (25.1.2009, 11:44) |
Mirka,vyzerá to perfektne. ![]() Dobre ste si poradila s tým lečom. A čo sa týka cesnaku,robila som to aj bez neho,ale nebolo to ono. Radka |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |