. .. .. .. .. .. .
. .

pšenično-ražný chlieb z Ety Siesta - RECEPT 10036

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 7831 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


pšenično-ražný chlieb z Ety Siesta


[ recept č. 10036 zo dňa  ]


pšenično-ražný chlieb z Ety Siesta


POTREBNÉ PRÍSADY

250ml mlieka, 3/4 bal. sušeného droždia, 300g T-650, 200g raznej celozrnnej múky 1 malá odmerka soli, 150ml zákvasu (acidka, jogurtu, zakysanky...) 1 PL octu, 1PL oleja

POSTUP PRÍPRAVY

nalejeme a nasypeme do korýtka a zapneme program SPRINT, prípadne podobný, ktorý trvá ca 2 hodiny.
tento chlebík je veľmi ľahký, trošku biely na môj vkus, napriek ražnej celozrnnej múke... ale chuťový úplne skvelý a má krásnu štruktúru:-)
<< Tvarohovo-ovocná nátierka | pšenično-ražný chlieb z Ety Siesta | Lahodná horká čokoláda,která zahřeje na těle i na duši >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu