končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Anna T. (babuš) ID 7831 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) pšenično-ražný chlieb z Ety Siesta[ recept č. 10036 zo dňa 4.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250ml mlieka, 3/4 bal. sušeného droždia, 300g T-650, 200g raznej celozrnnej múky 1 malá odmerka soli, 150ml zákvasu (acidka, jogurtu, zakysanky...) 1 PL octu, 1PL oleja POSTUP PRÍPRAVY nalejeme a nasypeme do korýtka a zapneme program SPRINT, prípadne podobný, ktorý trvá ca 2 hodiny. tento chlebík je veľmi ľahký, trošku biely na môj vkus, napriek ražnej celozrnnej múke... ale chuťový úplne skvelý a má krásnu štruktúru:-) |