
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Anna T. (babuš) ID 7831 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) včerajší chlebík z ETY Siesta[ recept č. 3576 zo dňa 13.1.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY múka T-650, celozrnná múka, vločky, otruby, droždie, soľ, cukor, rasca, ľanové semiačka, olivový olej, ocot, program sprint používam pohárik a odmerku dodané k Ete siesta voda - plastový pohárik cukor - väčšia odmerka soľ - menšia odmerka POSTUP PRÍPRAVY tak, ako pridávam do korýtka na pečenie: ca 1/2 čerstvého droždia (3/4 bal. sušeného), 4 dl teplej vody, 1/2odmerky cukru 400g múky T-650, 200g celozrnnej pšeničnej múky, 1,5 odmerky soli, celá rasca, ľanové semiačka podľa chuti, 4 PL olivového oleja, 1,5 PL kvalitného octu (dávam Gurmen), za hrsť ovsenných alebo hocijakých iných vločiek a otrúb. ak sa pri miesení zdá, že cesto je príliš riedke, prisypeme podľa potreby základnú múku. z tohto množstva vyjde ca 1kg bochník doba pečenia ca 2 hod. |
![]() | Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (21.10.2008, 20:33) |
tento vyzera mnamkovo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (Iwka) ID 19057 (20.2.2008, 16:33) |
Anicka, ktoru odmerku pouzivas? Ten poharik alebo tu malicku, co boli k Ete? Alebo napis mnozstvo v ml, prosim. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |