končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Kuracie prsíčka v zeleninovej romuláde[ recept č. 10031 zo dňa 4.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia*mčk*sušený cesnak*grilovacie korenie*cibuľa,zeler*mrkva*olej*sójová omáčka*nízkotučná kyslá smotana alebo jogurt*tvrdý syr na strúhanie POSTUP PRÍPRAVY Ďalšie z jedál špecialistu na zdravú výživu Ing.Havlíčka.Je to mňamka pre ľudí čo majú rady aj masko a k tomu kopec zeleniny. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Nachystáme si korenie.... ...jemne naklepeme kuracie prsia a okoreníme cesnakom,tým šetriť nemusíme,mčk a štipkou grilovacieho korenia.Ja nesolím,gril.korenie obsahuje niekedy až 70% soli!!!! ...nastrúhame si mrkvu a zeler najemno v pomere 2 diely mrkvy a 1 diel zeleru a 1 vačšiu cibuľu-tú na kostičky..... ...na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu.Kto chce ozaj diétne dá 1 PL oleja a ďalej prilieva horúcu vodu a takto dusí za stáleho miešania,kým nie je cibuľa makká a sklovitá. ...Na druhej panvici vygrilujeme kuracie prsia... ....k makkej cibuľke pridáme zeler a mrkvu.Ochutíme sójovou omáčkou a dusíme do makka.Keď treba podlejeme vodou. ...ochutnáme,či nie je potreba pridať sójovku a aj to či je zelenina aspoň z polovice makka. ...hotové masko vyberieme z panvice... ...do zeleniny nalejeme nízkotučnú kyslú smotanu alebo jogurt.Ja som dala jogurt....ale taký ktorý nie je "škrobový"ale ozajstný ,no nie smotanový. ...všetko dokladne premiešame... ...a ideme vrstviť.Nachystáme si jenské sklo alebo zapékaciu misku.Na dno dáme kúsky masa.... ....na masko dáme polovicu zeleninovo-jogurtovej zmesi.... ...na zeleninku vrstvu strúhaného syra.Ja som nemala,tak padlo 100 g plátkového syra... ... a zase masko... ...zvyšná zelenina a syr... ..prikryjeme a dáme do rúry na 200 stupňov na 20 minút... ...výsledný zapečený produkt... ...podávame s varenými zemiakmi,opečenými zemiakmi,pečivom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Zuzana M. (dolly) ID 25445 (27.10.2009, 18:30) | |
Dnes som znova varila túto pochúťku. A musím napísať opäť veľké ďakujem za skvelý receptík. Zuzana | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.10.2009, 18:37) | ||
Ja dakujem,ze si ho opat vyskusala,ze sa ujal a hlavne,ze chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |
Silvia K. (ikuska) ID 11338, mimibazar.sk/ikuska (19.4.2009, 15:10) | |
Dnes som robila toto mäsko je to fakt mňamka Ja som pre zmenu nemala kyslu smotanu a tak som ju nahradila šlahačkovou, ale myslim, že som nič nepokazila A aj cesnak som dala čerstvý a rovno do zeleninky Ale je to fakt pochúťka . Ďakujem za receptík | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (20.4.2009, 9:02) | ||
uuuuuuprimne sa tesim,ze chutilo. | ||
ODPOVEDAŤ |
. () ID 0 (18.4.2009, 17:10) |
Tento recept je velmi vyborny. Prijemna zmena, tiez by som si nemyslela, ze zeler urobi tak dobru chut. A dokonca to bolo chutne aj bez cierneho korenia a cesnaku. Davala som len kari. Ale chutilo to bozsky. Dakujem |
ODPOVEDAŤ | UPRAVIT KOMENTÁŘ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.4.2009, 17:55) | ||
waw,ja dakujem ze ste vyskusali a ochutnali moj receptik | ||
ODPOVEDAŤ |
ZuzKA B. (Zuzka Bluzka) ID 29373 (25.1.2009, 14:00) |
Lubica, receptik je naozaj vynikajuci, chutil nam vsetkym velmi.... nechcela som ho robit, kedze som nemala doma pochutkovu smotanu, ale nahradila som ju troskou mlieka, muky a jednym bambinom a bolo to super ! |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (26.1.2009, 10:19) | ||
Som poctena,ze si vyskusala a overila moj recept....teda Dr.Havlicka.A som este radsej,ze Vam chutil!!!!! | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (dolly) ID 25445 (18.1.2009, 13:16) | |
Milá Ľubka, práve sme dojedli túto pochúťku Ďakujem Vám za skvelý recept. Je to úžasná chuť a ten zeler je tam vynikajúci, ten bol zo všetkého najlepší. Prekvapilo ma to, lebo zeler z polievky vždy vyhodím. No na tomto som si ohromne pochutila. Ihneď si tento recept idem vytlačiť, aby som ho nezabudla. Zuzana |
|
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.1.2009, 13:51) | ||
Jeeeeeeeeeeeeeeeee,som velmi rada,ze Vam to chutilo.A ked Vam este ostalo aj na zajtra,zajtra to bude este lepsie.Teda aspon mne to na druhy den chutilo este viac ako v prvy......ked sa tie vsetky chute spojili mnamka neskutocna............zeleninka super.Ja som tiez vzdy vyhadzovala z polievky vsetko okrem mrkvy | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (5.1.2009, 16:19) | |
samozrejme,ked mate vacsiu zapekaciu misu,date len jednu vrstvu maska,zeleniny a syra....alebo podla postu osob,aby sa kazdemu masko uslo.Ale aj 2 vrstvy potesili. | |
ODPOVEDAŤ |
Martina S. (sofiamaria) ID 503, mimibazar.sk/sofiamaria (4.1.2009, 18:40) | |
ten syr ste sa nepomylila to sa mi zda vela 100 dkg | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (4.1.2009, 19:45) | ||
jasne 100 g ,dakujem | ||
ODPOVEDAŤ |
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (4.1.2009, 17:21) |
Vyzerá to výborne. |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (4.1.2009, 18:16) | ||
Dakujeeeeeem,kto ma rad zeleninku,si urcite pochutna.Zeler vobec nie je citit,samozrejme ked ho date viac,budete o nom vediet.Ale inac dost stavnate a mnam. | ||
ODPOVEDAŤ |
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (4.1.2009, 17:30) | ||
presne to iste ma napadlo pri prezereni receptu ...urcite vyskusam,vdaka za tip | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (4.1.2009, 18:13) | |||
skuste,my sme mali dnes na obed a manzel este nakazoval....a napis im tam,ze aj mne to chutilooooooooooooooo. | |||
ODPOVEDAŤ |