. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový - RECEPT 7420

TORTY

ID 9968 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 551 návštěvníkov)


Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový


[ recept č. 7420 zo dňa  ]


Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový


POTREBNÉ PRÍSADY

tri 250ml šľahačkové smotany 33%, tri kusy tyčinky ľadových gaštanov ALEBO dve biele čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Tento krem si mozte pripravit aj s BIELOU COKOLADOU alebo KINDER TYCINKAMI, kofilou atď. Na tri slahacky stacia dve biele Milka cokolady. POSTUP*****smotany dáme do hrnca a dáme variť a už počas zohrievania pridáme ľadové gaštany a necháme prevariť, za stáleho miešania, musí chvíľu vrieť. Potom treba hmotu nechať do druhého dňa v chladničke -MINIMÁLNE 12 hodín!!! (ale kľudne aj na dlhšie) a na druhý deň vyšľahať do tuha. Je výborný do torty alebo na rezy s piškótovým cestom.
Pridala som postup na výrobu karamelového krému do veterníkov, nemá chybu!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

TYČINKOVÝ: tu nám šľahačka aj s tyčinkami vrie, treba miešať
vyšľahaný krém na druhý deň (akonáhle bude krém hustý hneď prestať šľahať aby sa nezgrcol, mne sa to ešte nestalo, ale niekomu áno)
Z BIELEJ ČOKOLÁDY:, na tortu normálnej veľkosti stačí krém aj iba z dvoch šľahačiek a jednej čokolády
KARAMELOVÝ: 6 PL kryštálového cukru necháme skaramelizovať do hneda, až začne trošku dymiť....aby mal tú správnu nahorkastú príchuť...
a hneď tam prilejeme dve šľahačky (lepšie sú horúce, menej to potom prská)
necháme karamel dobre rozpustiť a rozvariť, necháme vychladnúť a odložíme do chladna...MINIMÁLNE na 12-24 hodín!!!
po dvanásťhodinovom spánku (ale čím dlhšie, tým lepšie) v chladničke vyšľaháme...najprv je to veľmi riedke...
šľaháme na najvyšších obrátkach až do vtedy, kým nezačne hustnúť...
do tuha vyšľaný karamelový krém, chvíľu to trvá, kým sa vyšľahá....tento je najsamlepší do veterníkov


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Veľmi sladké miešané kompóty | Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelový | LASANE >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 119 (zobrazuje sa 41-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>
Janka L. (31jankal) ID 47893 (31.3.2010, 10:18)
šlahačková smotana musí byť 33% inak sa nevyšľahá, 30% už nevyšľaháte
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (15.6.2010, 13:23)
ja som zatiaľ robila len z 30% aj z tej z lidla krabičkovej za 11,60Sk a vždy sa vyšľahala aj bez stužovača :-) a 52% čokoládu-varovú tiež z lidla 200g za 26Sk a je mňamková a tuhá!!!!!!!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (31.3.2010, 10:27)
tak veru (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna M. (aludna) ID 5734, mimibazar.sk/aludna (31.3.2010, 7:11)
Hmmm neviem co sa to stalo s textom :-Dstuzovac tam mam dat pred tym nez to pojdem slahat?dakujem :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (31.3.2010, 10:10)
Anka, ja stužovač nedávam, ale dala by som ho až potom, keby mi krém nešiel vyšľahať (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna M. (aludna) ID 5734, mimibazar.sk/aludna (31.3.2010, 7:10)
Este sa chcem spytat,stuzovac tam mam dat preda dakujemtym nez to pojdem slahat? :-)chcem spravit svoju prvu tortu s tymto kremom,velmi sa na to tesim,dufam,ze to vyjde ^o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna M. (aludna) ID 5734, mimibazar.sk/aludna (22.3.2010, 7:37)
Chcem sa spytat,ci sa ku kremu z kinder cokolad do torty s mramorovym cestom hodia jahody? *-)alebo banany?chcem taku tortu spravit,ale neviem ci sa tam este nieco hodi chutovo *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.3.2010, 9:40)
Anka, záleží od každého chuti, mne sa tam nehodí už nič, nanajvýš banány, ale to je len môj názor..... k tomuto krému som ja osobne nikdy nedávala ovocie, ale myslím, že sú tu babenky, ktoré pridali (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika A. (22222) ID 31060, mimibazar.sk/22222 (20.3.2010, 15:21)
No ja som ten krém práve urobila a perfektne sa mi sekol :-S :-S :-S. Mala som ho 24h odstáty, pekne mi pri šlahaní tuhol a zrazu sa sekol. idem šikovne uvariť a chladiť puding aby som mala čím naplniť tortu :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.3.2010, 9:38)
Veronika, to ma mrzí :-| :-| :-|
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (9.2.2010, 21:58)
chcela by som urobit krem z bielej milka cokolady..ale len tak trosku na ozdobu..mam dat na jednu slahacku 1 celu milka cokoladu alebo staci aj polovica? a staci naozaj prevriet len minutku a teda ziadny stuzovac? dakujem (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (10.2.2010, 12:54)
Daška, stačí aj polovica, osobne som stužovač ešte nepotrebovala, ale ja si krém prevarím aj dva dni dopredu a keď je dobre vychladený, nestáva sa, že by nešiel vyšľahať (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (6.2.2010, 0:04)
Iba podotazka ;-) Uz nepridavate ziaden cukor do tychto kremov? Staci iba cokolada z ktorych je urobeny? A co ked primiesam aj nejaku tu lyzicku kakaa aby bola plnka tmavsia, nebude potom problem to vyslahat? Dakujem sa odpovede sikulky sikovne (H) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (6.2.2010, 18:27)
Ahoj Danielka, netreba žiaden cukor, je to dosť sladké, ale ak máš chuť, tak pridaj, ja som nikdy nič nepridávala ale myslím, že ani kakao by nemalo nijako krému ublížiť.....možno sa ešte niekto ozve a npíše svoju skúsenosť (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (6.2.2010, 8:51)
preco kakao ? ved daj horku cokoladu
aspon teda ja davam len cokoladu... bud bielu, kinder, horku... cim tmavsia cokolada tym na pevnejsi krem sa ti to vyslaha, takze ja zvyknem do bielej pridat stuzovac ale inak uz nic
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (6.2.2010, 17:46)
ja by som chcela mat taky echt tmavy cokoladovy krem, tak preto som chcela pridat kakao, obavam sa, ze ked rozpustim iba cokoladu, tak bude iba taky jemne hnedy... dakujem za radu.. teda cukor uz ziaden? A z horkej cokolady ma tmavu farbu, alebo taku kapucinovu?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (6.2.2010, 18:30)
až teraz som si všimla komentárik od filmusky.....má s týmto krémom tuším najviac skúseností (Y) (Y) (Y)moja mama robí len z horkej čokolády a farbu má tmavšiu kapučínovú, možno treba o jednu čokinu viac a bude čokoládovejší (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (6.2.2010, 22:19)
no ja by som viac horkej cokolady ako 100 g na jednu slahacku nedavala... nevyslahas to potom... bude to strasne huste...
a ja neviem ale podla mna je to s tou horkou cokoladou dost tmave http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=533336
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=545087
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (7.2.2010, 19:23)
Taketo tmave? Tak to mi uplne staci... :-) :-) :-) DAKUJEM za ochotu pomoc a odpovede na moje doterne otazky. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (7.2.2010, 14:21)
no veď vravím, že to budeš najlepšie vedieť (clamp) (clamp) (clamp)ja toľko tort veru nepečiem (^)tak tá moja mati tam dáva určite menej čokolády, lebo taký tmavý krém nemáva a viem že ho robí len s horkou čokoládou *-)marí sa mi voľačo, že dáva len 100g čokolády na dve šľahačky.....
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (7.2.2010, 19:25)
Asi dam nejakych 150g na dve slahacky... to by mohlo byt v pohode, aj co sa tyka slahania, aj farby... cmuk dakujem pekne aj za Tvoje rady (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina H. (guginko) ID 65763, mimibazar.sk/guginko (4.2.2010, 21:58)
Lucka prosíííííííííííííííííím 8o| 8o|, potrebujem súúúrne poradiť..... nemám už čas testovať to či ono...... Práve som uvarila karamelovú šľahačku podľa tvojho receptu a dávam stuhnúť :-$. Zajtra chcem doobeda piecť tortu a potom plniť týmto krémom, len sa bojím, aby mi to poriadne stuhlo a plnka netiekla :-|, trochu mám strach... nemohla by som nakoniec zašľahať do nej aj maslo, aby bola tuhšia.... a bude jej aj viac.... lebo mám len dve šľahačky.... *-) čo myslíííííííš........??
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (5.2.2010, 14:36)
Darinka, ja som si až teraz prečítala komentárik...mrzí ma to....ale dole nižšie je komentárik od Michaela H. (micha99) ID 70755 a tá tam zašľahala maslo.....a krém bol dobrý......krém sa podarí keď sa chladí čo najdlhšie, kľudna aj viac dní.....hádam sa ti podaril....a niekto pridá zase pre istotu stužovač....... (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina H. (guginko) ID 65763, mimibazar.sk/guginko (15.2.2010, 16:06)
Lucka, dík za rady (L), ale asi nemám talent na túto plnku :-S :-|....... mala byť do tejto torty http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23290&user=65763, ktorá sa síce celkom vydarila, ale s úplne inou plnkou, lebo aj keď táto karamelová celkom pekne ztuhla, ale bála som sa, že to bude tiecť tak som do nej pridala maslo, no a ona sa zrazila a bolo po plnke :-@. Tak som z nej nakoniec spravila toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23410&user=65763 :-D :-D.
No a druhý pokus s plnkou tiež moc nevyšiel http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23586&user=65763, ztuhla ešte menej, ale chutila skveleeee... (Y) (zajic) (zajic) (zajic).
Možno sa ešte niekedy odhodlám a nakoniec to vyjde úplne dokonale.....
(hello) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Diana S. (Lilidia) ID 14652 (1.2.2010, 20:42)
(Y) Raz vyskúšam ! (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (2.2.2010, 21:31)
(Y) (Y) (Y)nech sa darí, ďakujeeeem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra M. (len.petra) ID 23295 (26.1.2010, 0:21)
tento krém sa mi podaril až na druhý pokus. Prvý pokus mi nevyšiel, nechcelo mi to zhnustnúť a nakoniec sa mi to zrazilo :-@ tak som to zase zohriala, hrčky sa roztopili a dala som ho do mrazničky, ale už som to na oslavu nestihla. Potom, keď som ho skúšala druhý krát, bola som už trpezlivejšia a nechala som ho na 24 hodín chladiť, z toho posledné 4 hodiny bol na balkóne v mínusových teplotách a vyšľahal sa krááásne a rýchlo :-) :-) :-)
Je vynikajúci, nabudúce ho skúsim z kinderčokoládok..
ĎAKUJEM (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.1.2010, 17:25)
Petra, som veľmi rada, že sa nkoniec krém tak fajne podaril....tak to vyzerá, že niekedy treba nechať dlhšie chladiť a potom to vyjde na 1*****ĎAKUJEM (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Michaela M. (micha99) ID 70755 (25.1.2010, 9:27)
ahojte, tak musím povedať, že tento krém je fakt veeeeeeeeeeeeeľmi vynikajúci (zajic). sama som ho ale ešte nerobila, tak som chcela vyskúšať v sobotu na tortu,ale nepodaril sa mi vyšľahať (6) (6) (6) dala som rajo šľahačky 33% kusy a 3 orion čokolády na varenie a vôbec sa krém nepodaril. ani náznka zhustnutia, tak som nakoniec rozmiešala maslo s troškou cukru a asi polovicu šľahačkovej hmoty som do toho zašľahala, všetci si chválili, ale ja som bola smutná, tak strašne som si chutila na tú šľahačkovú plnku, tak neviem, či sa ešte odhodlám :^)
ale mám skúsenosť s karamelovou vyšľahanou so šľahačkou v prášku a tá bola vynikajúca aj držala tvar (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.1.2010, 17:23)
Miška, mrzia ma takéto trampoty a vôbec netuším prečo sa to stalo, hmota musí byť dobre vychladená aspoň 12hodín, ja si to poväčšine prevarím aj dva-tri dni vopred a zatiaľ mi vždy vyšiel až na jeden raz, keď som sa pomýlila a dala som inú smotanu, ktorá nemala 33%.....som rada, že nakoniec si sa vynašla a krém všetkým chutil, želám nech sa nabudúce vydarí na 1***** (*)ĎAKUJEM (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela H. (kikahu) ID 85238 (16.1.2010, 8:28)
Lucka, supeeer, ˇˇdakujeme................ (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (16.1.2010, 19:37)
AJ ja Ďakujem (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
hana h. (hankazk) ID 90615 (15.1.2010, 15:39)
toto je super..ja hladám,že akým krémom naplním tortu...a už som našla,tu si vyberiem... (radost)dakujem (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (16.1.2010, 8:22)
Hanka, ďakujem (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina f. (tinamar) ID 26652 (29.12.2009, 15:02)
ahoj lucka :-), vyskusala som tvoju plnku a musim povedat, ze ju budem robit castejsie ako maslove, pretoze bola vyyyyborna (Y)
chutila kazdemu. trosku som sa ale bala, ze bude riedka a korpus ju vytlaci, tak som pridala este k tym trom gastanovym cokoladkam polovicu cokolady na varenie (orion). bola super. dakujem za receptik a najblizsie chcem urobit z kofily. :-)

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21742&user=26652

(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (29.12.2009, 21:28)
Martinka, ´dakujem, že si vyskúšala (clamp)mamička mala iste veľkú radosť z krásnej tortičky (Y)teším sa, že tak chutila (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (23.12.2009, 14:50)
Kocky, ja som robila tento krem z kinder cokolady, chutovo je super ale predsa len je taky slahackovy - myslim tym, ze je redsi ako klasicky maslovy krem. Nemyslite, ze by pomohlo dat do toho nejaky ten zlelatinovy stuzovac alebo smeta-fix, ci ako sa to vola? Ja som to davala do vianocnej torty a ako som to priklopila ten vrchny korpus, cast toho kremu my vybehla bokom.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (23.12.2009, 18:11)
Petra, dá sa pridať stužovač, krém by nemal tiecť, ale pekne sa dať natrieť, možno by pomohlo ho ešte o chvíľu dlhšie šľahať (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra K. (Petra K) ID 93979, mimibazar.sk/petrak1 (30.12.2009, 16:46)
No, nabuduce to skusim asi s tym ponornym mixerom. Dakujem za radu :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana b. (zunan) ID 7297 (25.11.2009, 22:03)
lucka, este som chcela dodat, ze som slahala klasickym ponornym mixerom, co sa pouziva na rozmixovanie napr. polievok, na pyré.....a bolo to vyslahane do par sekund (Y), to len taky zlepsovak (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (26.11.2009, 9:54)
(Y) (Y) (Y)Zuzi, to by mi ani vo sne nenapadlo, že by to takto mohlo ísť ;-)ĎAKUJEM (L) (L) (L) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana b. (zunan) ID 7297 (23.11.2009, 9:00)
Lucka, vyborny krem (clamp) (clamp)....spravila som z kastanov a naplnila tuto tortu
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=624550

chutila vyborne, aj vdaka tvojmu receptu (^) (^) urcite skusim nabuduce aj ine kombinacie cokoladok (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (23.11.2009, 14:45)
Zuzi, to je paráádna (^)vďaka za chutnú fotečku a som veľmi rada, že krémik nesklamal (zajic)ĎAKUJEM (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
elena v. (elava) ID 33312, mimibazar.sk/elava (18.11.2009, 23:22)
babulky, prosim o info, tie co ste robili z kinder cokolady, chuti to cokoladovo alebo? Chcem robit tortu s dvoma plnkami, jednu urcite s bielou cokoladou a druhu som chcela pre kontrast z gastanov, ale manzel ma nahovara na kinder, tak neviem....
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (19.11.2009, 22:08)
Elenka, ja som ešte z kinder čokoládiek krém nerobila, ale fimuška áno, pozri sem http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17070 myslím, že veľmi čokoládovo chutiť nebude, lebo je skoro biely (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (19.11.2009, 22:55)
Lucka, ale ved aj biela cokolada chuti ako cokolada :-p a tento z kinder cokolad chuti ako kinder cokolada :-$ :-$ :-$ no a svetly je preto ze v kinder cokolade je toho bieleho vnutra viac ako toho tmaveho...

no a kremom z kinder cokolady som plnila tieto torty
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=505104
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=602302
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (20.11.2009, 16:57)
ja viem, že aj biela čokoláda je čokoláda ;-)ale mala som na mysli tú čokoládovú originál chuť :-p tak ju nazvime pravú kakaovú (zajic)podľa mňa biela čokoláda chutí ako biela a má úúúplne inú chuť ako mliečna alebo tmavá :-$ a ak mala pani na mysli, či chutí ako kinder čokoláda, tak si jej odpovedala (Y)lebo ja som sa veru k nej ešte nadostala ale verím, že musí byť mňáááám...
ale asi si to trafila a ja som to zle pochopila :-$
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Julka K. (paulik) ID 112215, mimibazar.sk/paulik (25.5.2010, 12:16)
ahoj Lucka, prosim ta, kolko ml slahacky su na tento krem? dakujem (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (25.5.2010, 12:32)
Julka, konkrétne na obrázku sú šľahačky po 250ml, záleží, koľko krému potrebuješ...môže byť aj pomer aký píšeš filmuške (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Julka K. (paulik) ID 112215, mimibazar.sk/paulik (2.7.2010, 14:08)
ahoj Lucka, krem sa mi podaril na prvy pokus a robila som ho znova a ma obrovsky uspech. mozno aj foto pridam, ked bude cas. dakujem ti nekonecne-velakrat. papa
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (3.7.2010, 18:18)
Julka, ani nevieš ako si ma potešila (radost) (radost) (radost)ĎAKUJEM (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Julka K. (paulik) ID 112215, mimibazar.sk/paulik (25.5.2010, 12:38)
zlata si, dakujem, ozvem sa, ak nezabudnem, ako mi to dopadlo. paa
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (25.5.2010, 12:42)
Julka, ďakujem, držím palce (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (20.11.2009, 20:39)
no ja neviem ako inak popisat chut kremu *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Julka K. (paulik) ID 112215, mimibazar.sk/paulik (25.5.2010, 11:20)
Prosim ta Filmuska, ake velke su tie slahacky? Ja som prave kupila 3 rajo 180ml.. a k tomu dve 100g horke cokolady 74% kakaa. je to dobra kombinacia? dakujem (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (16.11.2009, 17:37)
(zajic) (zajic) (zajic) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (16.11.2009, 20:22)
(L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína G. (KAG) ID 51273 (11.11.2009, 16:41)
(Y) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (11.11.2009, 19:47)
|:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Celkom: 119 (zobrazuje sa 41-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >>
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu