. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Mária K. (maryann2) ID 41956
.
mimibazar.sk/maryann2
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.4.2008
Naposledy: 4.9.2022 23:21
Aktualizácia: 10.9.2018 19:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1220
RODINNÉ FOTOGRAFIE 116
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 2
NÁVODY 0
!!!! PROSIM PISTE MI LEN CEZ MMB !!! DAKUJEM
Vitajte v mojom albumíku! Ďakujem za Váš záujem.
Celý obchodík prebieha podľa dohody. Za každý poďakujem hodnotením.
SME NEFAJČIARSKA , ČISTOTNÁ DOMÁCNOSŤ.

DEDRA - DEDRA -DEDRA objednávky : - ) :
Informujte sa o dostupnosti. Ak nie je tovar na sklade - k dodaniu hneď, objednávam raz za 7-10 dní. Objednávam až po úhrade tovaru. Tovar potom zasielam hneď ako príde!!!!! Záruka : vrátenie peňazí za prípadný vrátený tovar - ale bez poštovného (ja nemôžem znášať poštovné náklady za to, že si zákazník nákup hoci "len tak" rozmyslí). Tovar musí byť vrátený v pôvodnom obale a pôvodnom stave, nepoškodený do 7 dní od obdržania zásielky - zaslanie musí byť s dokladom na podpis (podací lístok, balíková doručenka) ! Týka sa len DEDRY !

BAZARIK - PODMIENKY PREDAJA:
1. K cene rátam poštovné podla tarify pošty. Prosím o uvedenie, či si želáte na adresu alebo na poštu - v tom prípade mi prosím uveďte č.mobilu / mailovú adresu (podľa nových podmienok pošty od r.2015). Balné je aspoň symbolické na pokrytie nákladov. Na dobierku zásadne nezasielam, nikomu, po opakovaných zlých skúsenostiach s podvodníkmi !

2. Zašlem aj obyčajne, ale len ak si to cez mmb vyžiadate a tým beriete na vedomie, že je to LEN na VAŠU zodpovednosť a riziko, a že v prípade straty balíčka poštou si nebudete u mňa nárokovať vrátenie peňazí, ja za nezodpovedných pracovníkov pošty či osoby (susedov, ...) preberajúce balíček nezodpovedám !!! Ďakujem za pochopenie.

3. Balíčky posielam zásadne až po nabehnutí platby. Na poštu chodím 1 x do týždňa, prosím preto o trpezlivosť. Máme 3 deti a plne sa im venujem, nemôžem nosiť denne na poštu po 1 balíčku, nemáme ju pri dome....
Z toho istého dôvodu oznámenie o odoslaní balíka už tiež nepodávam, ak potrebujete vedieť, pýtajte sa. Ďakujem za pochopenie.

Ak treba, pošlem aj prvou triedou doporučene / balíkom, ale musíte si ju doplatiť - uveďte mi to prosím ešte pred poslaním údajov k platbe.

4. V prípade, že nakupujúci balík z akéhokoľvek dôvodu neprevezme a žiada vrátenie peňazí, tak až po obdržaní balíka a ako predávajúci si uplatním právo na náhradu výšky preukázateľných nákladov na odoslanie tovaru (poštovné tam i nazad a balné), čiže vrátim len zvyšnú sumu.

5. Platba na účet niekedy nabehne až o 2-3dni, prosím preto o trpezlivosť, oznámim odoslanie. Na dobierku ZÁSADNE neposielam a na maily tohto typu nereagujem.

6. Ak sa kupujúci po zadaní údajov k platbe neozve do 48 hodín s info o platbe, vec posúvam ďalej. Ak sa len informuje a medzitým sa ozve ďalší záujemca, ktorý hneď platí, ten dostáva prednosť. Na platbu čakám najviac 4 dni, ak niekto nezaplatí a už sa neozve, posúvam ďalej alebo vraciam späť do predaja a dávam tak ako ostatní tu negatívne hodnotko. Výnimočne rezervujem na požiadanie, maximálne týždeň - len kupujúcim s pozitívnymi hodnoteniami !!! Viac nie, potom tovar posúvam ďalej, po negatívnych skúsenostiach - kto pýta na dlho, nakoniec neprevezme a len blokuje predaj.

7. Som samozrejme, ochotná sa aj, ale len rozumne, dohodnúť, ak beriete veľa tovaru, ale na neúmerné žiadosti typu "predajte za 20 eur už s poštou" keď tovar stojí 50 eur+poštovné 5 eur, ani neodpovedám !

8. Balíček posielam len doporučene alebo balíkom, alebo poisteným balíkom, všetko 2.triedy (kto chce 1.triedu, prosím upozornite ma na to! ) - podľa jeho hodnoty. Pre prípad straty, aby pošta v tom prípade vyplatila zodpovedajúcu sumu (rátaná aj s poštovným), aby som sa mohla po reklamácii s Vami vyrovnať bez škôd na oboch stranách.

9. Ak by sa malo odoslanie v prípade nepredvídaných udalostí (choroba a pod.) oneskoriť, vždy na to upozorním.

10. Ak sa zásielka vinou pošty stratí, peniaze vraciam až po obdržaní náhrady škody od pošty , ak bol balíček poslaný s dokladom. Vraciam sumu, ktorú zaplatil kupujúci. Ak bol odoslaný na Vašu žiadosť obyčajne, nevraciam nič.

11. Všetko ochotne premeriam, otázky okolo tovaru samozrejme zodpoviem, naspäť po prípadnom Vašom zlom premeraní neberiem. Všetko opisujem pravdivo, každé prípadné poškodenie sa snažím čo najvernejšie nafotiť a opísať. Elektroniku predávam ZÁSADNE v dobrom stave, plne funkčnú, nafotím ako funguje pred zabalením. Pri osobnom odbere predvediem. Dodatočné špekulatívne "reklamácie" neuznávam !!! Toto je bazár, nie obchod s novým tovarom.


PODMIENKY VÝMENY:

Ak nie je uvedené v inzeráte inak, po dohode, čo si vymeníme - riadime sa ich hodnotou pri inzeráte - napr. veci v celkovej hodnote 5 eur za 5 eur, DO SUMY RÁTAM AJ POŠTOVNÉ, ak je váha balíka rozdielna !!! Niektoré veci sú ťažšie / ľahšie, tak pre spravodlivosť. ZÁSADNE PROSÍM O DOPORUČENÉ ZASIELANIE 2.TRIEDOU na podací lístok (obyčajne zaslané zásielky mi už cestou "zmizli"), ALEBO podla charakteru či vyššej hodnoty zásielky BALÍKOM 2.triedy - skrátka NA PODPIS POŠTÁROVI - ja takisto pošlem Vám, nežiadajte pri výmene prosím obyčajné zaslanie!!! Rozdiel v sume je možné doplatiť buď mnou Vám alebo Vám mne na účet alebo podľa dohody. Podmienky som musela stanoviť po zlej skúsenosti - platila som vymieňajúcej o dosť viac za poštovné a nebola ochotná čestne vyrovnať rozdiel. Majte pochopenie - rozdiel býva aj vo váhe balíka!!! Ak niekto poruší tieto podmienky a nie je ochotný sa čestne vyrovnať, dám negatívne hodnotko.


PODMIENKY MOJHO NÁKUPU U VÁS:
žiaľ, som nútená to tu napísať už po opakovaných zlých skúsenostiach - prosím o doporučené zaslanie listovou zásielkou 2.triedy, alebo balíkom - NA PODPIS, nie obyčajne ani prvou triedou !!! Prosím, neposielajte mi ani do vlastných rúk, nakoľko na poštu chodí pre balíčky manžel! Ak mi niekto účtuje poštovné za doporučené zaslanie a pošle len obyčajne - tieto prípady sa za posledný čas veľmi na mmb rozmohli - dám negatívne hodnotko za nečestnosť a obohacovanie sa na navyšovaní poštovného!

Na otázky Vám rada odpoviem, ak nie je niečo jasné, nech sa páči, pýtajte sa...
Pri mailoch nie som kvôli deťom stále :-), obvykle raz denne - buď počas dňa alebo večer. Určite však odpoviem, prosím preto o trpezlivosť.

TARIFA POŠTY A PODMIENKY ZASIELANIA BALIKOV je na www.posta.sk - cenník !!!

Ďakujem za pochopenie a prajem pekný dník!
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.12.2015, 19:05
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu