. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Ján U. (jankopolienko) ID 316135
KESI s.r.o.
mimibazar.sk/jankopolienko
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.9.2015
Naposledy: 18.4.2017 19:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 47
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé zákazníčky, milí zákazníci,

Vitajte v našom obchodíku. Ponúkame na predaj kvalitné, prevažne detské oblečenie od známych výrobcov . Všetky ponúkané veci sú úplne nové s originál visačkami od výrobcu a vzťahuje sa na ne 2-ročná záručná doba. Väčšinu vecí máme skladom, počet kusov na sklade je uvedený pri každej položke v inzeráte. Ak je tovar na objednávku, je to tiež uvedené v inzeráte.
V prípade, že ste nenašli to čo hľadáte, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať na mailovej adrese kesibutik@gmail.com. Taktiež nás neváhajte kontaktovať aj v prípade, ak máte akékoľvek otázky k ponúkanému tovaru. Na požiadanie Vám radi, pokiaľ je to možné, danú vec premeriame.

OBJEDNÁVKA TOVARU
Pri každej objednávke musí kupujúci uviesť všetky údaje a náležitosti požadované pri realizácií objednávky. Tieto údaje budú v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 428/2002 Z.z. použité iba v rámci obchodného vzťahu medzi predávajúcim a kupujúcim a nebudú poskytnuté tretej osobe (s výnimkou osoby zabezpečujúcej prepravu tovaru).

Po doručení objednávky bude táto objednávka zaevidovaná v systéme predávajúceho a vtedy zároveň vzniká obchodný vzťah medzi predávajúcim a kupujúcim. Najneskôr do 24 hodín (v pracovné dni) sa predávajúci skontaktuje s kupujúcim, overí dostupnosť, spôsob dopravy a oznámi možnú dodaciu dobu, alebo termín odberu, konečnú cenu a spôsob úhrady, prípadne zodpovie na otázky kupujúceho týkajúce sa ponúkaného tovaru.

Predávajúci sa zaväzuje:
· dodať kupujúcemu druh, veľkosť, množstvo a farebné prevedenie objednaného tovaru,
· dodať kupujúcemu tovar vhodne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy.

Predávajúci nezodpovedá za:
· oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou,
· oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa kupujúcim pri objednávaní tovaru,
· za poškodenie zásielky zavinené poštou,
· prípadné nedodanie tovaru, ku ktorému došlo v dôsledku nepredvídateľných prekážok, ktoré predávajúci nemohol ovplyvniť,
· prípadné nedodanie tovaru, ku ktorému došlo v dôsledku náhleho vypredania spotrebiteľom objednaného tovaru, avšak v tomto prípade o tom predávajúci upovedomí spotrebiteľa do 24 hodín od overenia objednávky.

Kupujúci sa zaväzuje:
· objednaný tovar prevziať a skontrolovať neporušenosť obalov,
· zaplatiť za tovar cenu v plnej výške a v zmysle platných obchodných podmienok platných v deň odoslania objednávky,
· v prípade značného poškodenia obalu pri preberaní od doručovateľskej spoločnosti, uplatniť bezodkladne reklamáciu u tejto doručovateľskej spoločnosti,
· v prípade, že si zákazník tovar neprevezme pri prvom doručení, a požaduje opätovné doručenie tovaru, je povinný uhradiť náklady prvého ako aj opätovného doručenia tovaru.

TERMÍN DODANIA
Tovar, ktorý máme skladom posielame ihneď po prijatí platby od zákazníka, najneskoršie do 3 dní. Termín dodania tovaru na objednávku sa môže posunúť o 2-10 dní, nanajvýš o 14 dní. Vo výnimočných prípadoch sa môže stať, že sa objednávka oneskorí o dlhšiu dobu, o čom Vás budeme bezodkladne informovať.

POŠTOVNÉ A BALNÉ
K cene tovaru si účtujeme poštovné a balné v tejto výške:
- zásielky do 500 g .... 1,95 EUR
- zásielky nad 500 g .... 2,50 EUR
Zásielky posielame prostredníctvom Slovenskej pošty. Menšie zásielky posielame ako doporučený list 1.triedy. Väčšie zásielky posielame ako balík na poštu. V prípade, že si prajete poslať zásielku ako balík na adresu, je výška poštovného a balného vo výške 3,50.
Pri objednávkach nad 49,99 EUR poštovné a balné neúčtujeme.

ZRUŠENIE OBJEDNÁVKY
Kupujúci je oprávnený stornovať objednávku bez udania dôvodu do 24 hodín od jej odoslania. Po 24 hodinovej dobe predávajúci začne objednávku kupujúceho realizovať ako záväznú. Storno objednávky je kupujúci povinný zaslať formou e-mailu na adresu kesibutik@gmail.com
Predávajúci má právo zrušiť objednávku alebo jej časť ak objednaný druh tovaru nie je skladom a nie je k dispozícii ani u výrobcov a distribútorov, alebo v prípade, že tovar sa nevyrába alebo sa prestal vyrábať.

VRÁTENIE TOVARU A PEŇAZÍ
Kupujúci má právo odstúpiť od zmluvy bez uvedenia dôvodu do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Zákazník svoje právo odstúpiť od zmluvy oznámi Predávajúcemu na email: kesibutik@gmail.com
Kupujúci je povinný zaslať tovar späť Predávajúcemu na adresu KESI s.r.o., Štefana Králika 12, 841 08 Bratislava. , a to najneskôr do 14 dní odo dňa, keď svoje právo odstúpiť od zmluvy uplatnil. Predávajúci posiela kúpený tovar späť na vlastné náklady a musí spĺňať nasledovné podmienky:
• tovar musí byť v pôvodnom nepoškodenom obale
• tovar nesmie javiť známky používania
• tovar musí byť nepoškodený
• tovar musí byť kompletný (vrátane visačiek atď.)
• tovar zašlite spolu s dokladom o kúpe
Tovar je nutné zaslať dostatočne zabezpečený proti poškodeniu, doporučene a poistený, nakoľko Predávajúci neručí za jeho prípadnú stratu/poškodenie na ceste k nám (doporučene neznamená na dobierku, prevzatie takejto zásielky bude odmietnuté).
Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Predávajúci vráti Kupujúcemu peniaze za tovar prevodom na účet prípadne iným dohodnutým spôsobom, a to najneskôr do 14 pracovných dní po fyzickom doručení tovaru.

Prajeme Vám príjemné nakupovanie 
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.11.2015, 20:07
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu