. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Deni K. (OBLEČKO) ID 31450
.
mimibazar.sk/deninka
Oblasť: Stupava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.1.2008
Naposledy: 22.3.2017 21:49
Aktualizácia: 15.2.2016 22:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
45691037
HODNOTENIE 618
RODINNÉ FOTOGRAFIE 39
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
1. CENY NEZJEDNÁVAM! Prosím, na tovar klikajte len v prípade skutočného záujmu a rozhodnutia! 2. Ceny sú bez poštovného, pokiaľ to v popise nie je uvedené inak. 3. Čítajte podmienky predaja. Ďakujem.
Vážení zákazníci,
prosím, prečítajte si podmienky predaja:

Prosím počkajte, kým potvrdím, že Vami žiadaný tovar mám. Ďakujem za pochopenie.



2. VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE
Kupujúci (fyzická alebo právnická osoba) realizuje objednávku a nákup prostredníctvom internetového obchodu, ktorý je súčasťou internetového portálu www.mimibazar.sk. . Na odoslanie objednávky je potrebné vybrať tovar, počet kusov, spôsob úhrady a dodania tovaru. Kupujúci odoslaním objednávky zároveň predávajúcemu potvrdzuje, že súhlasí s uvedenými všeobecnými obchodnými podmienkami v plnom rozsahu.

3. NÁKUP A PLATBA ZA TOVAR
Ceny uvedené v internetovom obchode sú uvedené v eurách a sú udávané za jeden kus, pokiaľ to nie je v popise tovaru uvedené inak. V cene tovaru nie je zahrnuté poštovné a balné. To sa účtuje osobitne a je vždy pripočítané k celkovej hodnote objednávky nasledovne:
doporučený list 2.tr. do 500g 1,80 €, balík do 5 kg 2.tr. na adresu 4 €
doporučený list 1.tr. do 500g 2,00 €. Na dobierku neposielam.
Platbu za tovar môže kupujúci realizovať prostredníctvom prevodu na účet banky alebo priamym vkladom (číslo účtu udávam po záväznej objednávke). Objednaný tovar držím v rezervácii po dobu dvoch pracovných dní, potom bez vyzvania ruším objednávku.

4. DODACIE PODMIENKY
Všetok zobrazený tovar mám okamžite k odberu, pokiaľ to pri samotnom inzeráte nie je uvedené inak. Tento tovar sa expeduje do 2-5 pracovných dní v rámci SR prostredníctvom Slovenskej pošty, informácie o odoslaných zásielkach si nájdete vždy vo fotoalbume Odkazy na mojej MMB stránke. V nepriaznivej situácii sa môžu zmluvné strany dohodnúť na predĺžení dodacej lehoty alebo na náhradnom plnení v rovnakej kvalite a cene. Dodanie tovaru je realizované prostredníctvom Slovenskej pošty.
Zákazník je povinný pred prevzatím tovaru od dopravcu skontrolovať, či zásielka nie je zjavne poškodená. V prípade poškodenia zásielky je zákazník povinný následne skontrolovať obsah zásielky a zistiť, či tovar vo vnútri zásielky nie je dopravou poškodený. O takomto poškodení je kupujúci povinný bez zbytočného predlžovania informovať dopravcu aj predávajúceho. Za poškodenie tovaru vzniknutého jeho dopravou nesie zodpovednosť prepravca.
Požičiavanie karnevalových masiek
Pri zapožičaní karnevalovej masky znáša poštové náklady tam aj späť zákazník. Kostýmy nie je potrebné prať, pokiaľ to nevyžaduje vzniknutá situácia (znečistenie od koly a iných farbiacich nápojov, kečup, krv a pod. - sledujte prosím štítky so symbolmi čistenia a dbajte o ich dodržiavanie). Vratná záloha sa vracia späť na účet zákazníka po obdržaní nepoškodeného kostýmu. V prípade rozsiahleho znečistenia príp. poškodenia kostýmu bude záloha použitá na jeho opravu a príp. vyčistenie (čistiareň + krajčírka). Karnevalový kostým sa zasiela späť na adresu predávajúceho najbližší pracovný deň po konaní karnevalu - žiadam o striktné dodržanie tejto podmienky, v opačnom prípade budú vyvodené sankcie (2 € za každý deň omeškania).

5. ZODPOVEDNOSŤ PREDÁVAJÚCEHO
Na použitý tovar sa nevzťahuje záruka. Zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na chyby, ktoré mal tovar pri prevzatí kupujúcim. V prípade, ak sa takáto chyba prejaví neskôr, je stanovená 12 mesačná lehota, kedy má kupujúci právo uplatniť si zodpovednosť za chybu u predávajúceho. Zodpovednosť sa nevzťahuje na bežné opotrebenie tovaru, prípadne za chybu tovaru, ktorá bola popísaná pri konkrétnom inzeráte alebo v Podmienkach predaja. Pri veciach predávaných za nižšiu cenu predávajúci nezodpovedá za chybu, pre ktorú bola dojednaná nižšia cena. Veci, ktoré majú chyby, ktoré nebránia, aby sa vec mohla užívať na určený účel, sa predávajú za nižšie ceny, než je obvyklá cena bezchybnej veci. Kupujúci je upozornený, že tovar je poškodený a o aké konkrétne poškodenie ide (napr. dierka, fliačik...).

6. STORNO OBJEDNÁVKY A VRÁTENIE TOVARU
Kupujúci môže e-mailom bezplatne stornovať svoju objednávku ešte pred jej potvrdením a odoslaním do 24 hodín od potvrdenia záväznej objednávky. Ak príde k stornovaniu objednávky, ktorá už bola zaslaná poštou kupujúcemu, musí kupujúci uhradiť náklady na spätné poštovné. Predávajúci si vyhradzuje právo stornovať objednávku, ak prišlo k poškodeniu tovaru pri balení alebo odosielaní, o čom bude kupujúci informovaný e-mailom alebo telefonicky. Prípadná zaplatená kúpna cena za tovar bude do 10 pracovných dní vrátená na účet kupujúceho.
Kupujúci má právo na vrátenie tovaru zakúpeného cez internet do 7 dní bez udania dôvodu. Pokiaľ vraciate nový tovar bez visačky či pôvodného obalu alebo bol tovar nosený, môže si predajca znížiť vrátenú čiastku o opotrebenie výrobku.


7. REKLAMAČNÝ PORIADOK
Predávajúci zodpovedá pri tovare označenom ako "použitý" alebo "nosený" len za chyby, ktoré sa ukážu pri preberaní tovaru alebo počas doby 7 dní od doručenia v prípade dodania tovaru prostredníctvom pošty kupujúcim s výnimkou tých, ktoré vznikli použitím alebo opotrebením. Pri použitých veciach je už zo zákona záruka obmedzená iba na skryté chyby, ktoré boli v čase kúpy už na výrobku. Na chyby vzniknuté opotrebovaním sa reklamácia nevzťahuje. Rovnako predajca nepreberá záruku na chyby tovaru, o ktorých spotrebiteľa vopred informuje.
Zaoberám sa aj predajom nového tovaru (značky Lassie a Eyas) - na tento tovar sa vzťahuje 24-mesačná záruka podľa Zákona o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji č. 108/2000 Z. z. Záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebenie tovaru a poškodenie tovaru jeho nesprávnym používaním, ošetrovaním či skladovaním. Venujte prosím zvýšenú pozornosť označeniam tovaru a sledujte etikety a štítky so znakmi poukazujúcimi na materiálové zloženie a správne zaobchádzanie a čistenie tovaru.
Prípadné reklamácie budú vybavené najneskôr do 30 dní od obdržania reklamovaného tovaru. Reklamačná doba začína plynúť dňom, kedy predajca zásielku s reklamáciou prevzal a končí dňom, kedy predajca zásielku s vyreklamovaným tovarom odoslal (rozhoduje pečiatka podacej pošty). Za prípadnú stratu zásielky reklamovaného tovaru smerom od zákazníka ku predajcovi predajca nezodpovedá.
Ostatný nový tovar mimo uvedených značiek, ktorý nájdete v mojej ponuke, je mnou alebo členmi mojej rodiny nenosený tovar, ktorý nám z nejakého dôvodu nesadol (veľkostne, vzhľadom, štýlom, nevhodný darček) - tento tovar ponúkam ako fyzická osoba - nepodnikateľ a nevzťahuje sa naň uvedená záruka. Pokiaľ mám k nemu odložený pokladničný doklad z predajne, uvádzam to v popise a prikladám do zásielky.

8. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA, OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Predávajúci sa zaväzuje, že neposkytne žiadne osobné údaje spotrebiteľa a ani žiadne ďalšie informácie o spotrebiteľovi tretej strane. Výnimkou sú osobné údaje spotrebiteľa nutné na doručenie tovaru, poskytnuté doručiteľovi tovaru, či poštovej službe.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.1.2015, 11:00
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu