. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Monika A. (E-shop SK) ID 303238
Monika Amrichová-Kozmetik shop
mimibazar.sk/e-shopsk
Oblasť: Košice
Telefon: 0911 908 214
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.8.2014
Naposledy: 25.10.2015 16:20
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
43934501
DIČ SK1078754501
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Všeobecné ustanovenia

Obchodné podmienky platia v internetovom obchode www.kozmetikshop.sk, a vymedzujú a upresňujú práva a povinnosti predávajúceho a kupujúceho.

Všetky zmluvné vzťahy medzi predávajúcim a kupujúcim sú uzatvorené v súlade s právnym poriadkom Slovenskej republiky. V prípade, ak je zmluvnou stranou spotrebiteľ, riadia sa právne vzťahy neupravené obchodnými podmienkami kozmetikshop.sk zákonom č. 40/1964 Z. z. Občiansky zákonník, v platnom znení, zákonom č. 250/2007 Z. z. Zákon o ochrane spotrebiteľa, v platnom znení a zákonom č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v platnom znení. V prípade, ak je zmluvnou stranou podnikateľ, riadia sa právne vzťahy neupravené obchodnými podmienkami kozmetikshop.sk zákonom č. 513/1991 Z. z. Obchodný zákonník, v platnom znení.

Zákazníkom sa zaväzujeme dodať:

Druh a množstvo tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok, ktoré platia v deň odoslania objednávky. NEZODPOVEDÁME za oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou alebo kuriérskou spoločnosťou, oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa, za poškodenie zásielky zavinené poštou alebo kuriérskou spoločnosťou. V PRÍPADE, ŽE TOVAR NEZODPOVEDÁ PREDSTAVÁM takýto tovar nemôžeme považovať za oprávnenú reklamáciu.


Kupujúci sa zaväzuje:
a) objednaný tovar prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov a v prípade akýchkoľvek závad bezodkladne oznámiť nám.

b) zaplatiť za tovar kúpnu cenu vo výške a v zmysle platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky. V PRÍPADE, ŽE SI KUPUJÚCI NEPREVEZME OBJEDNANÝ TOVAR (na základe objednávky), PREDÁVAJÚCI SI VYHRADZUJE PRÁVO UPLATNIŤ SVOJ NÁROK NA NÁHRADU VZNIKNUTEJ ŠKODY. V prípade, že si zákazník tovar neprevezme pri prvom doručení, a požaduje opätovné doručenie tovaru, je povinný uhradiť náklady prvého ako aj opätovného doručenia tovaru.

Platobné podmienky

Kupujúci je povinný uhradiť objednaný tovar na dobierku, alebo v hotovosti pri zakúpení tovaru v kamennej predajni.

Odstúpenie od zmluvy

Kupujúci má právo odstúpiť od zmluvy do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Predávajúci je povinný prevziať tovar od kupujúceho späť a vrátiť mu cenu zaplatenú za tovar v lehote 15 dní odo dňa odstúpenia od zmluvy.

Kupujúci je povinný pri odstúpení od zmluvy vrátiť predávajúcemu iba nepoužitý tovar v nepoškodenom pôvodnom obale, inak predávajúci nie je povinný odstúpenie od zmluvy akceptovať.

Dodacie podmienky

Dodacia lehota začína plynúť dňom prijatia záväznej objednávky, ktorá obsahuje všetky potrebné údaje na jej spracovanie.

Objednávky vybavujeme priebežne s tým, že každú objednávku vybavujeme jednorazovo, to znamená, že v prípade, že niektorý produkt nemáme, bezodkladne upovedomíme kupujúceho a dohodneme sa na ďalšom postupe. Buď pošleme obratom objednané produkty, len ktoré máme skladom a ostatné produkty Vám pošleme neskôr (v tomto prípade pri doposlaní zvyšnej objednávky Vám poštovné účtované nebude), alebo pošleme naraz všetok objednaný tovar (v tomto prípade sa predĺži dodacia lehota celej objednávky). Dodacia lehota je najneskôr 21dní po obdŕžaní objednávky. Po vybavení objednávky zákazníka informujeme, že jeho objednávka bola zaslaná. Ak vo výnimočných prípadoch Vami objednaný tovar nebude možné doručiť podľa vyššie uvedenej dodacej lehoty, oznámime Vám predpokladaný termín dodania.

Cena dopravy

Cena dopravy Slovenskou poštou je 3,- Eur.

Cena dopravy kuriérskou spoločnosťou DPD je 4,50 Eur.

Pri nákupe nad 75,- Eur je poštovné ZADARMO.

Cena produktov

. Ceny sú uvedené vrátane DPH.



Ochrana osobných údajov

Zaväzujeme sa neposkytnúť osobné údaje zákazníkov inej osobe, alebo subjektu pre akékoľvek účely, pokiaľ k tomu zákazník nedá výslovný súhlas.
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.10.2015, 9:09
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu