. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Andrea F. (tutto) ID 295758
.
mimibazar.sk/tutto
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.2.2014
Naposledy: 29.12.2014 13:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
1.Všeobecné ustanovenia
Kupujúci potvrdením objednávky potvrdzuje, že akceptuje obchodné podmienky pre dodávku tovaru vyhlásené predávajúcim. Vzťahy medzi kupujúcim a predávajúcim sa riadia uvedenými obchodnými podmienkami, ktoré sú zároveň pre obe strany záväzné.
telefón: 0908 894 213, e-mail: tuttoeshop@gmail.com
www.facebook.com/tuttoeshop
č. účtu: 3208854551/0200 – VÚB, IBAN: SK 90 0200 0000 0032 0885 4551
IČO: 47 564 571, DIČ: 1086362607
Nie som platcom DPH

2. Objednávanie tovaru
Tovar si môžete objednať správou, stačí napísať pod daný tovar, telefonicky, mailom. Tovar je na objednávku, ale aj ihneď k odberu, bude to vždy napísané pri danom tovare. Takto vykonaná objednávka sa považuje za záväznú a je v súlade so zákonom č. 108/2000 Z.z. v znení neskorších zmien a predpisov chápaná ako zmluva uzavieraná na diaľku.
Pri nákupe tovaru musíme požadovať tieto údaje: meno a priezvisko, úplnú poštovú adresu. Tieto údaje sú potrebné k Vašej identifikácii pri vašej platbe za tovar na účet. Preto Vás prosíme, do poznámky pri platbe vždy uviesť vaše meno, aby sme vedeli od koho je platba. Faktúry sú zasielané e-mailom, preto vás prosím aj o zaslanie vašej e-mailovej adresy. O priebehu vašej objednávky Vás budeme pravidelne informovať.

3. Dodacie podmienky
Tovar je predávaný podľa vystavených vzorov predávajúceho umiestnených na internetovej stránke elektronického obchodu predávajúceho.Dodacia doba je okolo 30 dni. Túto dodaciu dobu kupujúci bez výhrad akceptuje. Prosím vás o trpezlivosť a pochopenie, nakoľko bude meškať vaša objednávka. Tovar sa vždy u dodávateľa vyexpeduje do niekoľko dni, dôvoď meškania je vždy doprava, nakoľko je dosť zložitá a to bohužiaľ ovplyvniť nevieme. Tovar vždy príde. O priebehu vašej celej objednávky, vás budeme pravidelne informovať. Kupujúci je oprávnený v prípade nedodania tovaru predávajúcim v 30 dňovej lehote odstúpiť od zmluvy a predávajúci je povinný vrátiť kupujúcemu už zaplatenú časť kúpnej ceny v lehote do 15 dní od doručenia odstúpenia od kúpnej zmluvy.
Ak vám nesadla Vám veľkosť, žiadny problém – Tovar vymeníme zadarmo!

4. Platobné a prepravné podmienky
Objednávky vybavujeme každý pracovný deň. Spotrebiteľ uhrádza platbu dobierkou, prevodom/vkladom na účet predávajúceho. Pri priamom vklade na účet je poplatok 0,50€, to sa pripočíta kupujúcemu k cene poštovnému. Tovar posielame Slovenskou poštou doporučene alebo na dobierku. Vždy vám pri objednávke povieme, koľko bude celková cena poštovného. Pri odbere tovaru nad 50€ poštovné neúčtujeme.

Doporučene 2. trieda – platba vopred prevodom do 100g – 1,50€ do 500g -1,70€ do 1kg – 2,30€ do 2kg – 3,20€
Dobierka – zaplatenie na pošte do 100g – 2,30€ do 500g – 2,60€ do 1kg- 3.10€ do 2kg – 3,60€

Tovar, ktorý je na objednávku sa platí vopred na účet. V prípade, ak kupujúci nezaplatí za tovar v čom najkratšom čase, predávajúci je oprávnený od kúpnej zmluvy odstúpiť. Po prijatí vašej platby vás budeme informovať. Tovar, ktorý je ihneď k odberu môžete zaplatiť prevodom na účet alebo tovar si môžete poslať formou dobierky. Sumu za dobierku a tovar zaplatíte na pošte. Tovar, ktorý je ihneď k odberu vám čo v najkratšom čase pošleme, tovar , ktorý je na objednávku, sa podľa počtu objednávok objednáva u dodávateľa. 30 dňovú lehotu dodania to bude spĺnať.

5. Povinnosti predávajúceho
Predávajúci je povinný dodať tovar v dohodnutom množstve, kvalite a termíne, zabaliť ho, odoslať na prepravu s požadovaným dokladom-faktúrou. Predávajúci ma nárok na stornovanie objednávky, z dôvodu vypredania zásob, ktorý nie je schopný dodať tovar kupujúcemu v lehote určenej týmito obchodnými podmienkami. Preto bude zákazník informovaný o náhradnom plnení.

6. Povinnosti kupujúceho
Kupujúci je povinný prevziať zakúpený tovar, skontrolovať zásielku, ako je jeho obal. Zaplatiť dohodnutú kúpnu cenu vrátane nákladov na dopravu. AK si dohodnutý tovar nepreberie nezaplatí, je povinný zaplatiť pokutu vo výške 6€. Riešenie súdnou cestou.

7.Ochrana osobných údajov
V zmysle § 7 ods. 1 a 2 zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov.“) predávajúci potvrdzuje, že všetky osobné údaje kupujúcich nebudú nikde uverejnené, ani poskytnuté inej osobe.

REKLAMAČNÉ PODMIENKY
1.Reklamačný poriadok
Reklamačný tovar sa vzťahuje na tovar zakúpený kupujúcim od predávajúceho vo forme elektronického obchodu na internetovej stránke . Kupujúci, ktorý zakúpil tovar v našom internetovom obchode ,,TUTTO“ má nárok podľa občianskeho zákonníka na reklamáciu tovaru v prípade prejavenia vady do 24 mesiacov od prevzatia tovaru. Začiatok reklamačného konanie je zároveň dňom uplatnenia reklamácie. Uplynutím záručnej doby, zaniká právo na reklamáciu. Reklamovaný tovar je nutné doručiť predávajúcemu spolu s priloženými dokladmi ako sú faktúra a reklamačný list, ktorý vám pošleme na vyplnenie vo forme e-mailu. Na vybavenie reklamácie sa vzťahuje 30 dňová lehota. Reklamáciu sa budeme snažiť vybaviť v čom najkratšom čase. Reklamačné konanie sa môže ukončiť z nasledujúcich spôsobov: objednanie toho istého tovaru, výmena tovaru za iný tovar, vrátením kúpnej ceny. Reklamácia sa nevzťahuje: – uplynutím záručnej doby
-nesprávnym ošetrením výrobku, – vadami, ktoré vznikajú bežným nosením alebo vonkajšími vplyvmi
-opotrebenie časom
-tovar sa vám nepáči.
2. Stornovanie objednávky
Ak si prajete zrušiť Vašu objednávku, čo najskôr do 24 hodín nás prosím kontaktujte. Ak už bola Vaša objednávka zaplatená, ale nebola objednaná u dodávateľa, peniaze vám vrátime v čo najkratšom čase na váš účet.
3.Odstúpenie od zmluvy
Ak kupujúci zisti, že mu tovar z akéhokoľvek dôvodu tovar nevyhovuje, má právo od kúpnej zmluvy odstúpiť a to bez udania dôvodu do 7 pracovných dní.( §12 zákon o ochrane spotrebiteľa pri predaji a zásielkovom predaji č.108/2000 Z.z.) Kupujúci s odstúpením od kúpnej zmluvy je povinný doručiť predávajúcemu nepoškodený tovar, spolu s príslušnými dokumentmi v originálnom obale a poslať vo forme doporučenej zásielky, nie na dobierku. Ak pošle kupujúci predávajúcemu poškodený alebo neúplný tovar, má predávajúci nárok na náhradu škody. Predávajúci má nárok do 15 vrátiť peniaze, ponúknuť iný tovar alebo objednať ten istý tovar.
Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku (odstúpiť od zmluvy) alebo jej časť ak:
-produkt sa nevyrába alebo sa prestal vyrábať
-zmenila sa cena dodávateľa produktu
-vystavená cena produktu bola chybná
.4.Záverečné ustanovenie
Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu všeobecných obchodných podmienok. Zmluvné strany sa dohodli, že komunikácia medzi nimi bude prebiehať elektronickou formou . Tieto všeobecné obchodné podmienky a reklamačné podmienky nadobúdajú účinnosť voči kupujúcemu odoslaním elektronickej objednávky kupujúcim.
Kupujúci zaslaním svojej objednávky potvrdzuje, že súhlasí s obchodnými podmienkami a reklamačným poriadkom.
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.3.2014, 8:08
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu