. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Gabriela S. (ALIER) ID 21213
.
mimibazar.sk/alier
Oblasť: Šaľa
Telefon: 0911113889
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.8.2007
Naposledy: 7.1.2024 22:37
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 579
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň,
som veľmi rada, že Vás zaujala moja ponuka :-))) a ešte radšej ak ste si niečo vybrali, prajem príjemne prežitý čas .

Garantujem kvalitu mojich výrobkov .

Zodpovedný vedúci : Gabriela Szarková ,
Nový Rad 531, 92582 Tešedíkovo
IČO : 41 167 058
DIČ : 1027700279 - nie som platca DPH
Kontakt : 09 11 113 889
szarkovagabriela@gmail.com

Na uvedený tel. kontakt môžete volať v pracovný deň a to od 8.00 h. do 20.00 h.
Pri písomnom kontaktovaní prosím CEZ odkazy na MMB, pokiaľ ste nie registrovaný , dajte mi info , že komunikácia bude prebiehať cez mail !
Odpoviem na každý odkaz do 24 h. cca 48 h. 1-2 dni, pokiaľ by som prehliadla nejaký odkaz, prosím o znovu kontaktovanie.



Záruka na NOVÝ TOVAR

záruka sa vzťahuje presne podľa stanoveného zákona do 24 mesiacov a to počiatkom odo dňa prevzatia balíčku. Pokiaľ je závada zistená hneď po obdržaní balíčka, treba ma hneď kontaktovať na hore uvedených kontaktoch .
POKIAĽ PREVEZMETE BALÍČEK NA POŠTE A BUDE POŠKODENÝ, TREBA HO HNEĎ NA POŠTE VRÁTIŤ S POŽIADAVKOU , ŽE STE NIE OCHOTNÝ PREVZIAŤ BALÍČEK NA ZÁKLADE POŠKODENIA, LEBO JA TO POTOM NEVIEM REKLAMOVAŤ , NAKOĽKO BALÍČEK PREVEZMETE !!!! Pokiaľ závadu poškodenia zistíte až doma môžete ho tiež reklamovať do 24 hodín .
Záruka sa vzťahuje iba na výrobné chyby. Oprávnenie na záruku zaniká v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku, bežným opotrebením veci, nesprávnym použitím a zaobchádzaním, nesprávnym ošetrovaním či prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach.

Záruka na POUŽITÝ TOVAR

Na veci použité neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje iba na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí zákazníkom. Ak vyje takáto vada najavo až dodatočne, je stanovené dvanásť mesačná lehota pre reklamáciu vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané v inzeráte alebo v všeobecne v obchodných podmienkach.

VRÁTENIE TOVARU


V súlade so zákonom o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (zákon č. 108/2000 Z. z.) môžete tovar zakúpený v mojom internetovom obchode vrátiť do 7 pracovných dní od dňa prevzatia tovaru, podľa § 12 Zákona o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (zákon č. 108/2000 Z.z.). Vrátiť ho môžete, bez udania dôvodu. Neskoršie odstúpenie od zmluvy už nie je možné.
Tovar je potrebné vrátiť na adresu dodávateľa v originálnom balení, kompletný nepoškodený a nepraný. Stav musí zodpovedať stavu pri obdržaní.
Vrátenie tovaru mi oznámte vopred a uveďte akým spôsobom bude tovar doručený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí zákazník. Tovar zaslaný na dobierku nebude prijatý.

• Tovar prosíme, posielajte doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste
• Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar zašleme na Váš účet (najneskôr do 15 dni) po fyzickom obdržaní tovaru.
• V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok nebudeme žiaľ môcť akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený .

DODANIE TOVARU

Tovar, ktorý ponúkam v mojom albumčeku , je kvalitný a zodpovedá popisu . Ku každej veci je presne udaný popis . Pokiaľ máte o vec záujem prosím o kontaktovanie a to vrámci záväznej objednávky , či odkaze. Spôsob stornovania objednávky je do 24 hodín , cez odkazy na MMB , mám tak najlepší prehľad .


Tovar zasielam 2 x týždenne a to v pondelok - stredu, alebo na požiadanie a teda vrámci dohody aj v iné dni , ale až po pripísaní € na účet , alebo zaslaní šekom, či priamym vkladom.
Na DOBIERKU tovar nezasielam !

Dodanie tovaru je do 7 pracovných dní , po pripísaní stanovenej sumy na môj účet. Pokiaľ by sa vyskytol nejaký problém so skladovým vypredaním tovaru , bude tovar dodaný maximálne do 14 pracovných dní, pokiaľ sa nedohodneme ináč.

Posielam tovar slovenskou poštou a to doporučene 2 tr. zaslať tovar 1 tr. možno na základe dohody, ešte pred úhradou tovaru. Cena zaslania je podľa tarif SLSP + balné 0,30 €
Po objednaní tovaru Vám budú zaslané presné údaje k platbe , ktoré prosím DODRŽAŤ
Prosím uhradiť do 2 dní pokiaľ sa nedohodneme ináč .

NEGATÍVNE HODNOTENIE

Pokiaľ objednaný tovar neprevezmete dávam negatívne hodnotenie a registrujem ako nežiadúceho nakupujúceho

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje, ktoré mi budú Vami zaslané, slúžia len pre nutnú komunikáciu so zákazníkom, preto nebudú zverejňované a poskytované tretej osobe.

Ďakujem za nákup, teším sa na príjemnú komunikáciu, pa pa Gabi
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.4.2011, 0:01
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu