. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Kristína V. (pankimanki) ID 196959
Agentúra Christie
mimibazar.sk/pankimanki
Oblasť: Komárno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.4.2011
Naposledy: 18.9.2014 17:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
I. Všeobecné obchodné podmienky
Tieto obchodné podmienky sa vzťahujú na všetky obchodné vzťahy uzatvorené prostredníctvom systému elektronického obchodu www. mimibazar.sk a bližšie upravujú práva a povinnosti medzi predávajúcim a kupujúcim.
Predávajúcim sa rozumie Kristína Vidová, Lesná 911/34, 946 32 Marcelová, IČO 45497575, DIČ: 1072548763.
Kupujúcim sa rozumie fyzická alebo právnická osoba zaregistrovaná v systéme elektronického obchodu „ www. mimibazar.sk "( ďalej len obchodu) a ktorá si jeho prostredníctvom objedná tovar.
Tovarom sa rozumejú všetky produkty, ktoré sú ponúkané v systéme elektronického obchodu www. mimibazar.sk
Kupujúci záväzne potvrdzuje odoslaním svojej objednávky, že sa oboznámil a súhlasí s obchodnými podmienkami a akceptuje platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.
II. Cenové podmienky
Kúpna cena tovaru ponúkaného predávajúcim v systéme obchodu www. mimibazar.sk je uvedená vždy pri vybranom tovare vrátane DPH.
Cena tovaru je platná dňom jej uverejnenia na www. mimibazar.sk , nevzťahuje sa na tovar, ktorý je už objednaný kupujúcim.
Platby za objednaný tovar sa vykonávajú v €, pričom kupujúci uhrádza celú sumu za tovar aj s poštovným, prevodným príkazom alebo vkladom na účet predávajúceho, pričom balné sa neúčtuje.
Cena dopravy je podľa platného cenníka Slovenskej pošty, pokiaľ nie je uvedené inak.
Tovar je možné po dohode poslať aj na dobierku.
III. Dodacie podmienky
Na váš dopyt Vám odpovieme najneskôr do 3 pracovných dní.
Doba dodania tovaru sa pohybuje podľa dostupnosti tovaru. Ak je tovar skladom, o čom je kupujúci informovaný pri dopyte o tovar, je odoslaný 0 - 5 pracovných dní po pripísaní platby na účet predávajúceho. Ak tovar nie je na sklade, doba dodania tovaru je 4-6 týždňov po pripísaní platby na účet predávajúceho.
Dodaním tovaru sa rozumie prevzatie objednaného tovaru kupujúcim od Slovenskej pošty.
Vlastnícke právo k tovaru prechádza na kupujúceho jeho prevzatím a zaplatením kúpnej ceny.

IV. Zrušenie objednávky a odstúpenie od zmluvy
Kupujúci má právo stornovať objednávku bez udania dôvodu do 7 dní od dátumu objednávky. Kupujúci zašle predávajúcemu na e-mailovú adresu: agenturakomarno@gmail.com email, v ktorom zruší objednávku.
Kupujúci je oprávnený odstúpiť od zmluvy bez uvedenia dôvodu do 7 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Kupujúci má po doručení tovaru na ním uvedenú adresu nárok na vrátenie zaplatenej čiastky za dodaný tovar, v prípade že ho zašle nepoužitý, nepoškodený a kompletný so všetkými dokladmi a dokumentáciou, ktorá bola kupujúcemu dodaná, späť predávajúcemu najneskôr do 7 pracovných dní od jeho obdržania. Odstúpením kupujúceho od kúpnej zmluvy sa kúpna zmluva od začiatku zrušuje. Predávajúci je povinný prevziať tovar späť a vrátiť kupujúcemu cenu zaplatenú za tovar, ktorú kupujúci uhradil spolu s nákladmi, ktoré kupujúci vynaložil v súvislosti s objednaním tovaru. Náklady spojené s vrátením tovaru znáša kupujúci, ak tovar plne zodpovedal kvalitatívnym požiadavkám a nebol vadný. Zaplatená čiastka bude preukázaná poštovou poukážkou alebo prevodom na účet kupujúceho bez zbytočného odkladu najneskôr však do 15 dní odo dňa, ako náhle bude tento tovar doručený predávajúcemu a budú splnené vyššie uvedené podmienky.
V. Záručné podmienky a reklamácie
Reklamovať je možné len tovar zakúpený u predávajúceho a úplne zaplatený. Záručná doba začína plynúť v deň prevzatia tovaru od dopravcu.
Na dodávaný nový tovar predávajúci, pokiaľ nie je uvedené inak, poskytuje zákonom stanovenú záručnú dobu 24 mesiacov. Použitý tovar neponúkame.
Záručná doba začína plynúť dňom prevzatia tovaru.
Kupujúci je povinný prezrieť tovar bez zbytočného odkladu ihneď po jeho dodaní. Dodaním sa rozumie prevzatie objednaného tovaru kupujúcim od Slovenskej pošty.
Ak kupujúci zistí rozdiel v množstve alebo druhu objednaného tovaru je nutné podať o tomto stavu správu predajcovi do troch pracovných dní od prevzatia. Kupujúci musí oznámiť zistené chyby predajcovi písomne na adresu predajcu. V oznámení musí kupujúci uviesť zistené chyby a musí uviesť nárok, ktorý si v dôsledku chyby uplatňuje. Kupujúci si môže v dôsledku chybnej zásielky uplatniť nasledujúce nároky:
dodanie chýbajúceho tovaru
odstúpenie od zmluvy
výmena chybného tovaru za tovar bezchybný
K reklamácii je nutné vo všetkých prípadoch predložiť faktúru (zaslanú elektronicky e-mailom) a reklamovaný tovar čistý, mechanicky nepoškodený vrátane požadovaných dokladov.
Oprávnená záručná reklamácia je bezplatná. Pri neoprávnenej reklamácii je Kupujúci povinný uhradiť náklady vzniknuté riešením tejto reklamácie.
Reklamácie vybavujeme na adrese:
Kristína Vidová
Lesná 911/34
946 32 Marcelová

Osoba zodpovedná za prevádzku obchodu : Kristína Vidová
e-mail.: agenturakomarno@gmail.com
Tel.č.: 0918 731 226, v pracovných dňoch od 7:30 do 19:00 hod .
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.7.2014, 10:37
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu