. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Jana B. (dinomdanom121) ID 193074
EMVIA, s. r. o.
mimibazar.sk/dinomdanom121
Oblasť: Nové M. nad Váhom
Telefon: 0905932004
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.3.2011
Naposledy: 30.11.2016 15:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46351710
DIČ SK2023338955
HODNOTENIE 82
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dodacie podmienky
Kontakt:
Emvia s.r.o

Severná 26

91501 Nové Mesto nad Váhom
ICO:46351710

DIC: SK2023338955

Účet: 2928863419/1100

Jana Böhmová
Tel: 0905 932 004
info (a) dinomdanom.sk

Adresa pre osobný odber:
Severná 26
915 01 Nové Mesto nad Váhom


I. Všeobecné ustanovenia

Nákup tovaru prostredníctvom internetového obchodu Dinomdanom(ďalej len e-shop) môžu uskutočňovať fyzické a právnické osoby, keď budú akceptovať Všeobecné obchodné podmienky. Vzťahy medzi kupujúcim a predávajúcim sa riadia týmito obchodnými podmienkami, ktoré sú zároveň pre obe strany záväzné. Kupujúci (objednávateľ) vykonaním záväznej objednávky potvrdzuje, že akceptuje Obchodné podmienky pre dodávku tovaru. Pri registrácii je zákazník povinný vyplniť všetky povinné údaje, ktoré sú potrebné na uskutočnenie obchodu a zaslanie tovaru.

II. Objednávka

Pri objednávaní tovaru je zákazník povinný vyplniť všetky povinné údaje, ktoré sú potrebné na uskutočnenie obchodu a zaslanie tovaru. Tieto údaje budú použité pre vnútornú potrebu a spoločnosť ručí za to, že nebudú zneužité na iné účely.

III. Storno objednávky

Možnosť stornovať alebo upraviť objednávku je možné telefonicky na 0905932004 alebo emailom info@dinomdanom.sk, telefonicky do 17:00 hod. nasledujúceho pracovného dňa. Zároveň si vyhradzujeme právo stornovať Vašu objednávku na tovar, ak Vám ho už nebudeme schopní dodať z dôvodu jeho vypredania alebo v cene, ktorá je uvedená na MMB, pokiaľ sa s Vami nedohodneme na náhradnom plnení. O stornovaní objednávky Vás budeme bezodkladne informovať telefonicky alebo e-mailom. V prípade úhrady kúpnej ceny alebo jej časti Vám budú finančné prostriedky vrátené do 10 pracovných dní na účet, z ktorého ste zaplatili, pokiaľ sa nedohodneme inak.

IV. Ceny

Všetky ceny sú uvádzané s DPH (20%), prípadne zahŕňajú aj recyklačné poplatky. Dodávateľ si vyhradzuje právo upraviť cenu tovaru uvedenú v katalógu elektronického obchodu pri objednávkach všetkých výrobkov, pokiaľ zistí, že daná cena bola chybne uvedená. O tejto skutočnosti bude informovať zákazníka pred potvrdením jeho objednávky. Zákazník má následne právo na storno objednávky.

V. Dodacie podmienky

Tovar posielame poštou formou balíka alebo balíkovej dobierky, prípadne si tovar môžete vyzdvihnúť na mieste odberu.
Emvia s.r.o

Severná 26

91501 Nové Mesto nad Váhom

Spoločnosť Emvia s.r.o sa zaväzuje dodať tovar zákazníkovi na adresu, ktorú zákazník uvedie ako miesto doručenia. Ceny za doručenie sú určené v cenníku. Ak sa nedohodlo inak, dodávateľ sa zaväzuje tovar, dodať najneskôr do 5 pracovných dní od emailového potvrdenia objednávky zákazníkovi a pri platbe prevodom na účet do 5 pracovných dní od pripísania platby na účet dodávateľa. Predávajúci neručí za zásielky, ktoré sa stratili na pošte, či boli ukradnuté z poštovej schránky kupujúceho.

VI. Spôsob platby
Prevodný príkaz - bez príplatku
Dobierka -príplatok 0,8€

a. Dobierka

Pri platbe na dobierku je zákazníkovi popri cene tovaru účtovaný aj príplatok podľa aktuálneho cenníka prepravy. Celkovú platbu dobierky zákazník v plnej výške uhradí na pošte alebo kuriérovi pri prevzatí.

b. Bankový prevod

Po potvrdení objednávky môže zákazník uhradiť plnú cenu vrátane poštovného na úcet č . 2928863419/1100 TATRA banka. Ako variabilný symbol je potrebné použiť číslo objednávky alebo do poznamky vase meno. Tovar bude zaslaný po obdržaní platby na účet.

c. Hotovosť

Priamo na mieste odberu Nové Mesto nad Váhom, . Najskôr druhý pracovný deň po zadaní objednávky.

VII. Zmluva a právo na odstúpenie od zmluvy

Zmluva, na základe ktorej je predaj realizovaný vzniká po záväznom potvrdení objednávky a oznámením o prijatí objednávky. Zákazníkovi vzniká právo na odstúpenie od zmluvy za podmienok upravených zákonom č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji, a to do siedmich pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Vrátený tovar musí byť kompletný a nepoškodený. Nemôže niesť známky neprimeraného alebo nadmerného používania. Ak obsahuje spotrebný materiál, tento nemôže byť rozbalený. Tovar musí byť vrátený so všetkým príslušenstvom a v pôvodnom obale.

VIII. Záručné podmienky a reklamácie

Na každý predávaný tovar sa vzťahuje zákonná záručná doba 24 mesiacov odo dňa predaja. Záruka sa nevzťahuje na tovar, ktorý bol mechanický poškodený alebo bol zničený neodbornou manipuláciou zákazníka. Zákazník si tovar musí vizuálne skontrolovať ihneď pri a po prevzatí. Má nárok tovar neprebrať vtedy, ak je na ňom viditeľné mechanické poškodenie zjavne spôsobené prepravou alebo ak je tovar neúplný. Predávajúci je povinný rozhodnúť o reklamácii do 30 dní od jej písomného doručenia.
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.4.2014, 10:48
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu