. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Robert C. (CARETERO) ID 133223
CARERO s.r.o.
mimibazar.sk/caretero
Telefon: 04/1228 9909
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.1.2010
Naposledy: 28.5.2013 8:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
28108272
DIČ CZ28108272
HODNOTENIE 103
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dojčenský a detský tovar
Na nami predávaný nový tovar poskytujeme štandardnú záruku 24 mesiacov.

Na veci použité neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak vyjde taká vada najavo až dodatočne, je stanovená dvanásťmesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu, alebo v všeobecne v obchodných podmienkach.

Podmienky dodania
Tovar je zasielaný prostredníctvom prepravnej spoločnosti INTIME. Vynakladáme maximálne úsilie pre čo najrýchlejšie dodanie tovaru od chvíle objednávky. Štandardný termín dodania je 2-5 pracovných dní, maximálný termín dodania je do 10 pracovných dní. Väčšinou však tovar expedujeme v utorky a štvrtky a kuriér ho potom doručuje deň po odoslaní..
Bohužiaľ môže dôjsť ik situácii, keď nebudeme môcť dodať tovar v stanovenej lehote. V tomto prípade Vás budeme vždy kontaktovať a dohodneme sa s Vami na ďalšom postupe (obdržíte informáciu o dostupnosti tovaru, ponúkneme Vám iný podobný tovar, prejednáme storno objednávky). Vyhradzujeme si právo od zmluvy odstúpiť v prípade, že tovar nebude u dodávateľa dostupný. Ak bude nedodaný tovar vopred uhradený a dohodneme sa na storne objednávky bude Vám suma za objednávku vrátená do 7 dní od uskutočnenia dohody.
Objednávka je návrhom kúpnej zmluvy, ktorá vzniká samotným dodaním tovaru.
Predajca nenesie zodpovednosť za zásielky prenesené k dodaniu UPS. V prípade nedoručenia zásielky nás kontaktujte.
V prípade odmietnutia prevzatia zásielky zákazníkom, si vyhradzujeme právo na náhradu nákladov vzniknutých v súvislosti s dopravou zásielky k zákazníkovi a späť a nákladov na odoslanie faktúry.

Cena dodanie
Dopravné je uvedené v popise jednotlivých predmetov. Zákazník môže zvoliť úhradu vopred na náš účet u Tatrabanky č.: 2625208281/1100 alebo platbu dobierkou. Cena dodania pri platbe vopred je zvýhodnená.

Cenové podmienky
Zoznam tovarov s cenou je návrhom kúpnej zmluvy, obsahuje predajnú cenu s daňou z pridanej hodnoty. K tovaru je vždy priložená faktúra (daňový doklad), ktorý zároveň slúži aj ako dodací a záručný list. Odoslaním objednávky s vybraným tovarom vyjadruje zákazník súhlas s obchodnými podmienkami.

Storno objednávky
Objednávku je možné strornovat a to zaslaním emailu s informáciou o tom, že chcete svoju objednávku zrušiť a to do 6-tich hodín od uskutočnenia objednávky. V prípade predchádzajúceho vykonania platby na účet Vám bude vrátená zaslaná suma do 7 dní od pripísania na náš účet. Prosím o dôkladné premyslenie objednávky a odoslaní tejto až vo chvíli, keď ste si istí, že tovar skutočne chcete.

Reklamácie, vrátenie tovaru
Tovar je možné vrátiť z dôvodu výrobných chýb alebo z iných dôvodov a tiež podľa zákona č 367/2000 Zb. bez udania dôvodu. Bez udania dôvodov môžete tovar vrátiť v zákonnej lehote 14 dní od prevzatia zásielky. Prosíme Vás však o predchádzajúci telefonický alebo mailový kontakt za účelom dohodnutia spôsobu vrátenia tovaru. V prípade využitia zákonnej 14 dennej lehoty na vrátenie tovaru bez udania dôvodu je však potrebné dodržať nasledujúce zásady: tovar musí byť zaslaný späť nepoškodený a dobre zabalený aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy. K balíku priložte kópiu ústrižku dobierkovej zloženky alebo kópiu dokladu o uskutočnenom prevode peňazí. Po obdržaní vráteného tovaru a splneniu vyššie uvedených podmienok Vám zašleme do 7 pracovných dní čiastku za tovar (tj bez poštovného). Náklady na vrátenie tovaru hradí zákazník.

Kontakty:
CARERO s.r.o.
Písek 311
739 84 Písek
tel. (7-15): 04 1228 9909
IČO : 28108272

Kontaktní adresa v SR:
CARERO s.r.o.
P.O. BOX 123
022 01 Čadca

Zodpovědná osoba:
Jolana Kozubková
email (odpovedáme do 24h): info@autosedacka.eu
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.2.2011, 23:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu