. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Danka Pacíková (Danka170373) ID 115979
.
mimibazar.sk/danka170373
Oblasť: Ilava
Telefon: 0904339903
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.10.2009
Naposledy: 14.11.2021 11:27
Aktualizácia: 7.6.2021 16:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 416
RODINNÉ FOTOGRAFIE 28
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 18
NÁVODY 0
Milé maminky a nemaminky!

Ďakujem, že ste navštívili môj albumček :-))
Špecializujem sa na RACIO produkty -sušené ovocie,orechy,orechové a ovocné zmesy,obilniny,olejniny,zdravé oleje,100% šťavy,čaje,cestoviny špaldové aj pohánkové,koreniny,sladidlá,kokosový cukor aj olej,horkú a mliečnu čokoládu ariba a rôzne darčekové balenia čajov a kávy.Všetok tovar je buď originál balený dodávateľom v hmotnostiach 80,100,150,250,300 alebo 500g s etiketou označujúcou názov,zloženie a dátum spotreby.Je možnosť väčšinu druhov dodať aj vo väčšom množstve,ale to je už volne navažované a balené taktiež u dodávateľa v mikroténových vreckách.
Ja tovar nebalím ani nevážim!!!!!!!!
Všetko je zabezpečené po Vašej objednávke priamo u môjho dodávateľa.Ja už len dodám navážený a zabalený tovar!!!!!!!
Na tovar chodím 1x za týždeň-podľa počtu objednávok(je to 35 km,takže sa mi cesta musí oplatiť).Nemám všetok tovar na sklade,preto je dodacia lehota 5-7 dní,vždy dám vedieť ako dlho bude trvať vybavenie objednávky.Všetko záleží od množstva objednaného tovaru.
Pre zákazníkov Púchova a blízkeho okolia mám otvorenú kamennú predajňu NATURAL-Svet sušených plodov v Púchove,pokiaľ máte záujem - navštívte ma,budem rada.

Tovar zasielam ako doporučený list do hmotnosti 1kg.Nad 1kg posielam ako balík.Balím väčšinou do plastových obálok alebo kabíc,ktoré nie sú vôbec lacné,tak poprosím,aby ste nežiadali zľavu na poštovnom.
Účtujem si k poštovnému 0,10€ balné.

DOPORUČUJEM VŽDY SUŠENÉ OVOCIE PREPLÁCHNUŤ VODOU, AJ TO,KTORÉ KÚPITE V SUPERMARKETOCH,LEBO JE KONZERVOVANÉ SO2.Pri jednotlivom ovocí to nie je uvedené,preto to uvádzam v podmienkach.Orechy konzervované niesú.Mali by to uviesť na obale,väčšinou neuvádzajú. Náš dodávateľ áno!!!!

Ďalší predávaný tovar:
Predávam oblečko po mojej rodine - všetko v nosenom ale veľmi dobrom stave (ak nie upozorním na to) + Nový tovar.Vecičky sú vždy opraté. Veľmi rada odpoviem na každú otázku, ktorá sa týka predaja. Veci na požiadanie premeriam alebo pošlem ďalšie detailnejšie fotky. Vždy sa viem dohodnúť - aj na zľave ak sa Vám cena zdá privysoká :-))

Balíček posielam po zaslaní peniažkov na účet, ktorý Vám v prípade záujmu pošlem mailom, alebo cez odkazy.Balíky posielam 2x do týždňa-v útorok a vo štvrtok. Pri priamom vklade v banke,poprosím pripočítať 0,50€ k cene-je to poplatok,ktorý mi banka strhne pri Vašom priamom vklade.Rezerváciu držím tak cca týždeň (aj najlenivejšia banka urobí prevod do 4 dní) alebo podľa dohody (ak sa mi záujemca neozýva,ešte 2x ho kontaktujem,potom vecičky automaticky posúvam ďalej). Najlepšie by bolo, keby ste mi dali čo najskôr vedieť,ak už o vecičky nemáte záujem - nejde o nič, určite sa neurazím:-)) Je to len preto, aby som vedela, že ich môžem opäť ponúknuť na MMB.
Neplatí to pri objednaní sušeného ovocia a čajov,Vaša objednávka je záväzná,nakoľko tovar musím zaplatiť z vlastného vrecka,preto si prosím vždy dobre rozmyslite,či oň máte naozaj záujem.Ja ho už vrátiť nemôžem,preto po odmietnutí zaplatenia sumy alebo neprevzatí balíka dávam automaticky negatívne hodnotenie.

Vecičky späť neberiem - iba ak by som si nejakú chybu nevšimla, preto si prosím vždy rozmyslite či máte o ne skutočný záujem!

Tieto podmienky sú hlavne pre nespoľahlivých kupujúcich a špekulantov,ktorí sa veľmi rozšírili na MMB. Ja nemienim nikoho klamať alebo podvádzať. Takže všetky milé a férové kupujúce - ani ich nemusíte čítať:-)) Ďakujem za prejavený záujem a prajem príjemný nákup.
Danka
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.10.2014, 17:38
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu