. .. .. .. .. .. .
. .

NÁVOD - Prečo sa VARENÁ MODELOVACIA HMOTA NA TORTY niektorým dievčencom nepodarí - môj postreh!!!!!!!!!!!

Želka G. (dzaja26) ID 80145
.
mimibazar.sk/dzaja26
Oblasť: Revúca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.2.2009
Naposledy: 12.12.2021 21:14
Aktualizácia: 27.1.2015 19:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 55
RODINNÉ FOTOGRAFIE 84
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 29
NÁVODY 3
<< Ako odstrániť nálepky, vinety z fliaš a dóz od kávy... | Prečo sa VARENÁ MODELOVACIA HMOTA NA TORTY niektorým dievčencom nepodarí - môj postreh!!!!!!!!!!! | Ako zrenovovať staré váhy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
NÁVODY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Tina H. (kokaZM) ID 102821, mimibazar.sk/kokazm (27.12.2012, 17:58)
S dovolením, dávam sem link na tú varnu, lebo bol dopyt na recept (H) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8082 Mne sa hmota podarila a super sa s ňou pracuje.
ODPOVEDAŤ
Dominika K. (17samanta22) ID 190323 (27.12.2012, 15:30)
Mozem povedat ze mate naozaj pravdu to som si vsimla aj ja ked sa ta hmota dlho opaluje tak sa mrvi ale aj praska :)
ODPOVEDAŤ
Marta J. (mamiedi) ID 215396 (24.2.2012, 7:21)
Ja sa s tým chystám pracovať zajtra. *-) Proznám sa, že sa trocha bojím, ale hádam sa mi to nejak podarí... :^) Ja s tým chcem potiahnuť Barbie tortu, ktorú pripravujem na dcérine meniny na nedeľu.. |:o)
ODPOVEDAŤ
Radka J. (rqduskq) ID 220333 (17.2.2012, 8:04)
prosím a kedy pridám to práškové farbivo???? a čo to znamená to "odpaľovanie"?
robí sa s touto hmotou lepšie ako s marshmallow???
ODPOVEDAŤ
Radka J. (rqduskq) ID 220333 (17.2.2012, 8:03)
prosím a kedy pridám to práškové farbivo???? a čo to znamená to "odpaľovanie"?
robí sa s touto hmotou lepšie ako s marshmallow???
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (17.2.2011, 23:20)
(Y) (Y)môžem Vás poprosiť o link tej hmoty? *-) *-)asi som slepá,ale nemôžem ho nájsť :´(
ODPOVEDAŤ
Magdalena M. (slniecko201) ID 25299, mimibazar.sk/slniecko201 (16.2.2011, 13:06)
tak skúsim. Želka ďakujem za postrehy a Slávka ďakujem za skvelý recept.
pred týmito vecami mám rešpekt, ale všetko treba raz po prvý krát vyskúšať no nie? :-) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (26.7.2010, 22:57)
Želka, dakujem za postreh... mozno to niekomu pomože :) (Y) (F) (^)
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (10.1.2011, 15:17)
(C) ....keď aj nikomu inému, mne to pomohlo ,-)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (esmae) ID 47720 (27.4.2010, 10:19)
Zelka,

uplne suhlasim, aj ja ju s oblubou vyuzivam, no mala som presne ten isty problem. (Y) (Y) (Y)dakujem za postreh a radu (L) (L) (L)mala by som este jednu otazocku *-)posledne tri razy sa mi stale hmota rozliala a cim viac cukru som pridala, tym bola redsia :-S neviete, cim to moze byt? zachranilo ma pridanie kukuricneho skrobu, no aj tak nechapem :-(
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.4.2010, 10:32)
ja som tuto hmoty sice este neskusala,ale ked som robila s MMF, tiez sa mi pri druhej torte hmota trosku rozlievala. problem bol podla mna prave v tom,ze som ja aj ty pridala privela cukru. cukor sa zacal topit a hmota redla a redla. :-$
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (10.1.2011, 15:19)
MMF je niečo iné ako táto hmota.
Aj keď som priala cukor- hmota nezredla :-)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (esmae) ID 47720 (10.5.2010, 22:41)
No Janka, neviem. Ono sa to rozlievalo hned od zaciatku. Pri MMF sa mi to este nestalo, no prisla som na to, ze ked mi ta odpalovana hmota dlho stoji, tak sa mi to stava vtedy. Tak som hadam zahadu vyriesila *-)
Dakujem pekne za postreh...
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (upravené 10.1.2011, 15:20)
Tak možno Janka/Janik/ .......... neviem, mne sa to nestalo, ale pridala som cukor hneď do teplej hmoty, nenechala som ju stáť *-) .................... sú tu väčšie odborníčky na spracovanie tejto hmoty ako ja - mohli by ony snáď poradiť
(L) (L) (L) (L) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (upravené 25.4.2010, 20:37)
No ja som s touto hmotou veľmi spokojná, všetky moje tortičky sú potiahnuté touto hmotou okrem jednej bezlepkovej. Slávke som veľmi vďačná za tento receptík. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22225&user=90150
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20940&user=90150
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20933&user=90150
ODPOVEDAŤ
Andrea A. (baki) ID 8600 (25.4.2010, 9:29)
Dobry den, nerada sa pustam do polemik o cukrovych hmotach, ale ak by som mohla jeden postreh. Aj ja som pred niekolkymi rokmi zacinala s robenou hmotou, ale prisla som na to, ze je to strata casu a hlavne financii vyrabat ju doma. V dnesnej dobe existuje uz strasne vela vyrobcov ponukajucich cukr.hmoty a nemusite doma experimentovat a bat sa ci sa Vam podari. Verte mi, viem o com hovorim a okrem toho tie hmoty su krasne biele, takze ak pridate len minimum farby, nedosiahnete take divoke odtiene. Prajem vela rodosti z prace a krasne vytvory.
ODPOVEDAŤ
Ľudmila H. (ludik3) ID 80421 (21.4.2010, 22:08)
Želka,
pridávam sa k názoru,že cukor treba zapracovať pokiaľ je hmota ešte teplá. Toto sa osvedčilo aj mne. Inak mne sa tiež výborne s touto hmotou pracovalo (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (azdenka) ID 26949 (21.4.2010, 20:36)
(Y) (Y) (Y)Dobrých rád nie je nikdy dosť Želka. (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu